x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

08 Apr 2009   •   00:00
TENIS
Victor Hănescu s-a calificat în turul doi al turneului de la Casablanca (Maroc), dotat cu premii în valoare totală de 450.000 de euro. Hănescu, favorit numărul 4, l-a învins în runda inaugurală, cu 6-4, 7-5, pe belgianul Steve Darcis şi va juca în turul următor cu spaniolul Ivan Navarro. De asemenea, Sorana Cârstea s-a calificat în turul secund al turneului de la Marbella (Spania), după ce a eliminat-o pe o altă româncă, Raluca Ioana Olaru, scor 6-4, 6-2. În schimb, Edina Gallovits a ratat calificarea în turul doi al turneului de la Ponte Vedra Beach (SUA), după ce a fost învinsă cu 6-2, 6-2 de Dominika Cibulkova (Slovacia), cap de serie numărul 3.

HALTERE

Sportivii români nu au reuşit să câştige nici o medalie în ziua a doua a Campionatului European de la Bucureşti. În concursul masculin, la categoria 62 kg, Florin Velicu a ocupat locul 5 la stilul smuls, cu 122 kg, iar Antoniu Buci, al patrulea la JO de la Beijing, s-a clasat pe locul 6, cu 121 kg. La stilul aruncat, ambii noştri reprezentanţi au abandonat. Titlul la total a revenit turcului Erol Bilgin, cu 293 kg. La feminin, în limitele categoriei 48 kg, Elena Andrieş a ocupat locul 7, ultimul, atât la smuls (60 kg), cât şi la aruncat (75 kg) şi la total (135 kg). Campioană absolută a devenit turcoaica Taylan Nurcan, cu un total de 196 kg.

PANDURII

Mijlocaşul Ilie Iordache a declarat că nu s-a mai prezentat în ultimele zile la antrenamente din cauza unor probleme familiale. "Soţia mea e la spital, de aceea am lipsit. Nu am încercat să iau legătura cu antrenorul Sorin Cârţu în aceste zile, ci doar cu conducerea. Vreau să mă întorc, dar dacă nu voi mai fi acceptat voi pleca", a spus Iordache. "E inadmisibil să pleci la naţionala B şi să uiţi să mai vii la antrenamente după o săptămână, fără să mai dai nici o explicaţie, fără să vorbeşti cu nimeni. Se întâmplă să ai necazuri în viaţă, dar el are un contract, foarte bine plătit, pe care trebuie să-l onoreze", a replicat preşedintele Marin Condescu.

FC TIMIŞOARA
Mijlocaşul Artiom Karamian este de părere că meciul de astăzi cu Rapid este decisiv în lupta pentru titlul de campioană a României. "O să fie frumos, iar mergem acolo şi o să câştigăm, aducem trei puncte. Acum vine meciul greu şi după ăsta vom decide dacă vom fi campioni sau pe locul doi. E un duel foarte important în Giuleşti, dar vom câştiga. Rapid are echipă foarte bună, nu contează că au pierdut cu Dinamo. Dar singurul obiectiv pentru noi e victoria, şi o să murim pe teren pentru asta. E normal ca suporterii giuleşteni să mă huiduie, pentru că am jucat acolo şi am plecat, dar noi a trebuit să ne gândim şi la familiile noastre", a spus Karamian.

×
Subiecte în articol: sport