x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

27 Mai 2009   •   00:00
Ştiri pe scurt

27 mai 2009



ŞAHTIOR
Proaspăt câştigător al Cupei UEFA, internaţionalul Răzvan Raţ (foto, alături de soţia sa, ucraineanca Iulia) a împlinit ieri 28 de ani şi s-a destăinuit prin intermediul site-ului său personal. "Cel mai frumos cadou este câştigarea Cupei UEFA. Îmi doresc să fiu sănătos şi, cât mai curând, să fiu tată! Lucrez la acest proiect. Voi petrece cu adevărat după finala Cupei Ucrainei, de duminică. Sper să sărbătoresc nu numai ziua mea de naştere, ci şi câştigarea Cupei pe plan intern".

DIŢĂ, PE PODIUM

Atleta Constantina Diţă a ocupat locul al treilea în cursa de alergare pe şosea Bupa London 10.000, desfăşurată în capitala Angliei, cu timpul de 34 de minute şi 24 de secunde. Ea a fost devansată de Kim Smith (Noua Zelandă) şi de Hatti Dean (Marea Britanie). "Chiar dacă timpul meu nu a fost foarte bun, sunt mulţumită că am terminat în primele trei. E prima cursă după maratonul de la Londra, am avut o perioadă destul de lungă în care a trebuit să-mi revin după problemele de acolo şi, în plus, fetele care m-au învins sunt mai tinere", a declarat campioana olimpică.

FOTBAL CU DUBA
Magistraţii Tribunalului Argeş au fixat ieri la 200.000 de lei cauţiunea în cazul finanţatorului echipei FC Argeş, Cornel Penescu, şi la 15.000 de lei cauţiunea pentru fostul preşedinte al CCA, Gheorghe Constantin, şi pentru directorul Pic, Liviu Făcăleaţă. Cererile de eliberare pe cauţiune ale lui Penescu şi Făcăleaţă vor fi judecate azi, la ora 10:30, iar cea a lui Gheorghe Constantin vineri, de la aceeaşi oră.

LOTUL LITUANIEI

Selecţionerul Lituaniei, portughezul Jose Couceiro, a anunţat ieri numele celor 22 de jucători pe care i-a convocat pentru meciul împotriva naţionalei României. Confruntarea va avea loc pe data de 6 iunie, la Marijampole, începând cu ora 21:00, în grupa a 7-a a preliminariilor pentru CM 2010. În lotul pe care tehnicianul lusitan va conta la partida contra tricolorilor se află şi portarii Paulius Gribauskas, de la Oţelul Galaţi şi Giedrius Arlauskis, de la Unirea Urziceni.

TRANSFERURI
Tribunalul Bucureşti a respins cererea lui Victor Becali de înlocuire a sechestrului de pe un imobil şi un teren din comuna Voluntari cu o sumă de bani, în dosarul transferurilor de jucători. În urmă cu o săptămână, avocatul lui Victor Becali a arătat instanţei că valoarea imobilului pus sub sechestru este mult mai mare decât suma cu care clientul său ar fi prejudiciat statul român, adică aproximativ 80.000 de euro.

×
Subiecte în articol: sport