x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

29 Mai 2009   •   00:00

29 mai 2009



FOTBAL CU DUBA
Directorul de relaţii internaţionale al FRF, Florin Prunea, audiat ieri aproximativ cinci ore la DNA Piteşti, consideră că şi-a lămurit problemele cu autorităţile. "Mă bucur că am reuşit să clarific toate problemele cu procurorii. Dacă va mai fi nevoie, voi mai veni la DNA Piteşti. Vă mulţumesc şi vă urez o zi bună", a spus Prunea, la ieşirea din sediul instituţiei.

Tot ieri au mai fost audiaţi preşedintele FC Argeş, Cristian Mincă, şi finanţatorul echipei piteştene, Cornel Penescu, ultimul aflat în prezent, în arestul IPJ Argeş. Prunea şi Mincă au precizat că nu au mai fost citaţi de DNA. În schimb, Penescu a declarat că de când a fost arestat a fost mai mult plimbat decât audiat.


CORECTITUDINE
Patronul lui FC Braşov, Ioan Neculaie, a exclus orice fel de speculaţii legate de confruntarea cu Dinamo şi a adăugat că echipa antrenată de Răzvan Lucescu va încerca să câştige în Ştefan cel Mare.

"Braşovul va merge la victorie, indiferent de adversar. Nu ştiu de ce se fac astfel de speculaţii, că dacă nu avem miză, nu vom evolua corect. Sunt numai aberaţii şi mie nu mi-au plăcut niciodată măgăriile astea. Pentru astfel de lucruri întrebaţi-l pe Jean Pădureanu. Evident că mergem să batem pe Dinamo. Cu puţin noroc o să şi reuşim să învingem. Cu şase puncte în ultimele două meciuri mai avem şanse la Cupele Europene, cine ştie, poate se mai împiedică cineva", a spus Neculaie.


MECI DECISIV
Antrenorul Gloriei Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, crede că partida cu CS Otopeni, programată astăzi în penultima etapă a Ligii I, poate fi una decisivă pentru menţinerea echipei sale în primul eşalon. "Nu avem voie să greşim şi nu vom avea nici o scuză. Va trebui să-mi mobilizez jucătorii, avem nevoie de ritm, determinare, voinţă şi calitate", a spus Sabău.

Tehnicianul bistriţenilor s-a declarat deranjat de faptul că LPF nu a programat la aceeaşi oră toate partidele formaţiilor care luptă pentru evitarea retrogradării: "Ne dezavantajează că jucăm vineri, înaintea celorlalte echipe cu care ne luptăm. În plus, am fost anunţaţi foarte târziu de schimbarea zilei de disputare".


ANDONE, ELIMINAT
După Mirel Rădoi şi Ioan Andone părăseşte Liga Campionilor Asiei. Formaţia saudită Al-Ittifaq, pregătită de antrenorul român, a fost eliminată, miercuri, în optimile competiţiei, după ce a pierdut acasă, scor 1-2, în faţa lui Pakhtakor Taşkent, din Uzbekistan. Tagoe ('33) a deschis scorul pentru echipa lui Andone, dar Tadjiev ('79) şi Geinrih ('90) au adus victoria adversarilor. În aceeaşi fază a fost eliminată şi o altă reprezentantă a Arabiei Saudite, Al Hilal.

Gruparea la care evoluează Mirel Rădoi a fost învinsă marţi de formaţia Umm Salal, din Qatar, cu scorul de 3-4, după executarea loviturilor de departajare. La sfârşitul timpului regulamentar de joc, scorul a fost 0-0.

×
Subiecte în articol: sport