x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

02 Iun 2009   •   00:00

2 iunie 2009



GSP TV, LIDER DE PIAŢĂ
Pentru al treilea week-end la rând, GSP TV a "spart" topul audienţelor. Duminică, GSPTV a fost lider de piaţă cu difuzarea alternativă a meciurilor Dinamo - FC Braşov şi FC Timişoara - Unirea Urziceni, cu o medie de 6,23 puncte de rating şi 15,96 puncte pe share. În intervalul 21:45 - 22:30, GSP TV a avut un rating de 7,7, fiind lider de piaţă trei sferturi de oră consecutiv. În minutul de aur, la ora 21:58, GSP TV a avut 8,5 puncte de rating şi un share de 20 (ceea ce înseamnă că 1/5 din oamenii care se aflau în faţa televizorului se uitau pe GSP TV, adică peste un milion de telespectatori).

GHEATA DE AUR
Uruguayanul Diego Forlan a câştigat trofeul "Gheata de Aur", atribuit celui mai prolific golgeter din Europa. Fotbalistul de la Atletico Madrid a totalizat 64 de puncte (32 de goluri), fiind urmat de Samuel Eto'o (FC Barcelona) cu 60 de puncte (30 de goluri) şi de Mark Janko (Red Bull Salzburg) cu 58,5 puncte (39 de goluri). "Este o mare onoare pentru mine că am intrat în istoria acestui club", a declarat Forlan, care a mai cucerit "Gheata de Aur" şi în 2005, când evolua la Villareal.

MUTU, ÎN TOP
Deşi nu a mai jucat din aprilie, când s-a operat la genunchi, Adrian Mutu a ocupat locul trei în topul celor mai buni jucători ai Fiorentinei în acest sezon, fiind devansat doar de atacantul Alberto Gilardino şi de portarul Sebastien Frey. Internaţionalul român a ocupat locul 7 în clasamentul golgeterilor, cu 13 reuşite, iar Fiorentina s-a clasat pe locul 4 în Serie A, calificându-se în Liga Campionilor. "Mutu a tras după el pe Fiorentina în momente nefaste, ca şi în acel meci de 3-3 cu Genoa, care a fost de fapt cel mai important joc pentru îndeplinirea obiectivului din acest sezon", a notat site-ul Firenzeviola.it.

×
Subiecte în articol: sport