x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

03 Iun 2009   •   00:00

3 iunie 2009



CFR CLUJ
Fosta campioană a României a reuşit prima achiziţie în vederea sezonului viitor. Este vorba despre portarul slovac Boris Peskovic, care va semna un contract pe trei sezoane. În vârstă de 32 de ani, Peskovic a evoluat ultima oară în Portugalia, la Academica Coimbra, pentru care a bifat 28 de meciuri dintr-un total de 30, iar în Gruia vine din postura de jucător liber de contract.

UNIREA URZICENI
Managerul general al grupării ialomiţene, Mihai Stoica, i-a răspuns în termeni duri administratorului delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, după ce acesta a spus că "MM" este singurul conducător de club din România care a transferat o "maimuţă", cu referire la brazilianul Elton. "Jigneşte un fotbalist care făcea furori în Brazilia, acum face furori în Arabia şi încă este iubit de suporterii Stelei. Dar ăsta e Dinu. Uitaţi-vă la rezultatele lui şi la cele ale «conducătorului care a transferat o maimuţă»", a spus "MM".

DINAMO
Ratarea titlului de gruparea din "Ştefan cel Mare" readuce în atenţie un conflict mai vechi între antrenorul Mircea Rednic şi portarul Bogdan Lobonţ, izbucnit înainte de reinstalarea tehnicianului pe banca lui Dinamo, în vara anului trecut. Totul a fost dezvăluit de acţionarul Vasile Turcu. "Lobonţ a venit şi a spus că el şi încă doi jucători, Cătălin Munteanu şi Mărgăritescu, nu mai stau la Dinamo dacă vine Rednic. Mărgăritescu chiar mi-a spus că Rednic îşi bătea joc de el, culmea, tocmai de un jucător în care aveam cea mai mare siguranţă pe teren", a declarat finanţatorul "câinilor".

CAZUL PENESCU
Preşedintele echipei FC Argeş, Cornel Penescu, a fost audiat ieri de procurorii DNA Piteşti în "cazul Penescu", scandalul de corupţie declanşat în fotbalul românesc la jumătatea lunii aprilie. Oficialul grupării piteştene a mai fost la DNA şi la data de 28 mai, alături de preşedintele pentru relaţii internaţionale din FRF, Florin Prunea, precizând însă că nu este vorba despre vreo confruntare cu federalul. "Am fost chemat doar să răspund la nişte întrebări. Este vorba despre un caz complex, nu are nici o legătură cu Prunea", a spus Mincă.

GLORIA BISTRIŢA
Referitor la o eventuală plecare a antrenorului Ioan Ovidiu Sabău la finalul acestui sezon, preşedintele bistriţenilor, Jean Pădureanu, neagă această variantă. "Contractul expiră, într-adevăr, în această vară, dar când am semnat am convenit un proiect pe termen lung. Există o înţelegere că vom continua împreună şi sezonul următor", a spus Pădureanu.

×
Subiecte în articol: sport