x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

04 Iun 2009   •   00:00

4 iunie 2009



PENESCU, TOT ÎN AREST
Finanţatorul echipei FC Argeş, Cornel Penescu, rămâne în arest după ce, ieri, Curtea de Apel Piteşti a admis recursul procurorilor DNA la cererea de eliberare sub control judiciar. Cererea depusă de avocaţii lui Penescu a fost respinsă ca neîntemeiată. (Elly Cîrstea)

BĂRBULESCU, BĂUT

Fost fotbalist al echipelor Steaua Bucureşti şi FC Argeş, Ilie Bărbulescu a fost prins băut la volan, în noaptea de marţi spre miercuri, de poliţia rutieră Argeş. Antrenor la centrul de copii şi juniori de la FC Argeş, Ilie Bărbulescu se afla la volanul unui Logan şi pentru că mirosea puternic a alcool a fost pus să sufle în etilotest. Aparatul a arătat o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au vrut să-l ducă pe Bărbulescu la spital pentru recoltarea de probe, însă acesta a refuzat categoric. Pe numele lui s-a întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare de probe. (Elly Cîrstea)

ARBITRI

CCA a anunţat ieri că partidele "U" Craiova - FC Vaslui şi Unirea Urziceni - Steaua, din ultima etapă a campionatului, vor fi arbitrate de brigăzi din Italia, respectiv Bulgaria. În schimb, meciul FC Braşov - FC Timişoara va fi condus de Augustus Constantin. Preşedintele interimar Ioan Igna a mai precizat că finala Cupei României, programată la 13 iunie, la Târgu-Jiu, între CFR Cluj şi FC Timişoara, va fi arbitrată de Cristian Balaj.

PORUMBOIU SE SCUZĂ

Finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a trimis Comisiei de Disciplină a FRF o scrisoare prin care retractează declaraţiile făcute contra lui Dinamo după meciul din retur, pierdut cu 1-4. "Declaraţiile au fost date la un moment în care tensiunea partidei nu dispăruse. Privind obiectiv şi regretând situaţia creată, înţeleg să retractez cele declarate", se arată în scrisoare. Dinamo depusese memoriu împotriva lui Porumboiu.

×
Subiecte în articol: sport