x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

19 Iun 2009   •   00:00
Ştiri pe scurt

19 iunie 2009



TĂNASE VREA SĂ PLECE
Dacă formaţia din Trivale va fi retrogradată la 24 iunie, în urma scandalului corupţiei din arbitraj, mijlocaşul Cristi Tănase (foto) a exclus varianta de a evolua în Liga a II-a. "Deocamdată nu ştiu la ce echipă voi pleca pentru următorul sezon. Am văzut prin ziare că FC Argeş va fi retrogradată în liga secundă, iar eu am aspiraţii mult mai mari. Sper ca până la urmă să fie bine atât pentru mine, cât şi pentru club. Nu vreau să par insensibil la problemele clubului, dar trebuie să am grijă de cariera mea, mai ales că în acest an am ajuns şi în circuitul echipei naţionale. Momentan sunt în vacanţă, dar sper ca totul să se lămurească până la reluarea pregătirilor", a declarat Tănase.

OLTENII NU-ŞI REVIN
Atacantul Mihai Costea a mărturisit ieri că îi este foarte greu să depăşească momentul ratării la mustaţă a ocupării unui loc de cupele europene, după înfrângerea suferită în ultima etapă, la Craiova, în faţa lui FC Vaslui. "Încă suntem şocaţi cu toţii. Nici acum nu ne vine să credem cum am ratat calificarea. Parcă am fost blestemaţi. Să ai nevoie de un punct în două meciuri şi cu o asemenea atmosferă în tribune şi să nu poţi să-l obţii! Sperăm să ne revanşăm anul viitor. Mă bucur că am marcat în acest retur, dar, din păcate, golurile mele nu au ajutat prea mult echipa. Acum, judecând la rece, aş fi preferat să înscrie altcineva, dar să ne calificăm", a spus atacantul. (Mario Morcov)

BILETE ONLINE LA NAŢIONALĂ
Începând de azi, FRF va pune la vânzare online bilete la partidele pe care prima reprezentativă le va disputa la toamnă cu Ungaria, Franţa şi Austria, site-ul specializat pentru acest lucru fiind www.biletefotbalonline.ro. Preţul unui bilet la partida amicală Ungaria - România, programată pe Stadionul "Puskas Ferenc" din Budapesta, la 12 august, este de 13 euro, în timp ce numărul biletelor comercializate online pentru acest meci este de 1.000. La partida Franţa - România, din preliminariile CM 2010, programată pe "Stade de France" din Saint-Denis, la 5 septembrie, un tichet valorează 44 de euro, federaţia franceză punând la dispoziţia FRF un număr total de 2.000 de tichete de acces. Biletele nevândute până la 20 august vor fi returnate francezilor, ulterior nemaiexistând posibilitatea unei eventuale achiziţii.

A MARCAT RONALDO
Corinthians a câştigat miercuri seară prima manşă a Cupei Braziliei, cu 2-0, în faţa lui Internacional, la capătul unui meci în care celebrul atacant Ronaldo a marcat cel de-al doilea gol al echipei sale. Revenit în Brazilia în cursul anului trecut, Ronaldo se află la cel de-al 11-lea său gol marcat. Fostul internaţional a înscris şi în semifinalele competiţiei, contribuind decisiv la calificarea echipei sale. Cealaltă reuşită a echipei Corinthians i-a aparţinut lui Jorge Henrique, iar manşa-retur va avea loc la 1 iulie.

×
Subiecte în articol: sport