x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

21 Iun 2009   •   00:00

21 iunie 2009



CRAIOVA / Vali Badea, trei ani în Bănie
Fostul atacant al Stelei, Vali Badea, a semnat un contract pe trei ani cu Universitatea Craiova. Iniţial, acesta anunţase că va pleca în Azerbaidjan, la Neftci Baku, unde sunt legitimaţi Adrian Neaga şi Marian Aliuţă. După ce a evoluat două sezoane în Ghencea, fotbalistul a fost împrumutat la Panserraikos, iar la revenirea din Grecia a fost trimis la Steaua II. Badea a jucat 50 de meciuri pentru Steaua şi a înscris 15 goluri.

STEAUA / Pepe Moreno nu mai vine
Gigi Becali a declarat că Pepe Moreno nu va mai ajunge în Ghencea, după ce pe adresa Stelei a sosit un fax din partea echipei argentiniene Independiente, prin care se solicită 100.000 de euro pentru a-i da drumul jucătorului. După ce se înţelesese cu Moreno să vină gratis, Becali nu este dispus să plătească nimic, pentru că nu vrea să fie păcălit, şi îl acuză pe impresarul fotbalistului că vrea să scoată un ban din acest transfer.

TURCIA / Mutu are ofertă de la Beşiktaş
Campioana Turciei a făcut o ofertă pentru achiziţionarea lui Adrian Mutu de la Fiorentina, deşi acesta a afirmat de mai multe ori că vrea să rămână la echipa italiană. Cotidianul Fanatik notează că Beşiktaş se bazează pe faptul că va juca direct în grupele Ligii Campionilor, ceea ce ar putea stâtni interesul lui Mutu, dar şi pe relaţiile foarte bune pe care le are cu Fiorentina. "Negocierile continuă", a scris publicaţia turcă.

HANDBAL / Băieţii nu merg la Europene
Ieri, la Kielce, naţionala masculină a României a fost învinsă de Polonia cu scorul de 34-22 şi a ratat calificarea la CE din 2010. Deşi aveau nevoie de o victorie pentru a merge la turneul final, băieţii antrenaţi de Aihan Omer au jucat slab, neridicându-se nici un moment la nivelul adversarei. România a încheiat grupa pe locul 4, după Suedia, Polonia şi Muntenegru, primele două obţinând calificarea la Campionatul European.

BOX / Diaconu a pierdut titlul mondial
Adrian Diaconu a cedat centura de campion al lumii la categoria semigrea (versiunea WBC), după ce a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal, într-o gală desfăşurată la Montreal. Aflat la prima înfrângere din carieră, Diaconu a pus eşecul pe seama faptului că a avut prea puţine meciuri în picioare. Presa canadiană consideră meritată victoria lui Pascal, care a fost mai complet şi mai cizelat decât românul.

TENIS / Andrei Pavel schimbă adversarul
Spaniolul Rafael Nadal, principalul favorit al turneului de la Wimbledon, a anunţat că nu va participa la ediţia din acest an, din cauza unei accidentări, ceea ce a determinat reconfigurarea tabloului principal al probei masculine de simplu. Astfel, Andrei Pavel nu îl va mai întâlni în primul tur pe germanul Nicolas Kiefer, aşa cum se stabilise iniţial, ci pe brazilianul Thiago Alves, jucător venit din calificări.

×
Subiecte în articol: sport