x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

08 Oct 2009   •   00:00

8 octombrie 2009



CU PORŢILE ÎNCHISE
Comisia de Disciplină a LPF a decis ieri ca Steaua să dispute următoarele două meciuri din campionat fără spectatori, în timp ce Dinamo va juca o partidă cu porţile închise. Cele două cluburi au fost sancţionate pentru incidentele de la meciurile Steaua - Gloria Bistriţa şi Dinamo - Pandurii. Accesul publicului va fi interzis la jocurile Stelei cu Rapid (etapa a 11-a) şi cu Unirea Alba-Iulia (etapa a 13-a), iar Dinamo nu va avea spectatori la meciul cu Gloria Bistriţa (etapa a 11-a). De asemenea, Steaua a fost amendată cu 40.000 de lei, iar Dinamo cu 20.000 de lei. Conform regulamentului, cluburile nu au drept de apel.

REUNIRE LA SIGHIŞOARA

Naţionala feminină de handbal s-a reunit la Sighişoara, în vedrea primelor meciuri din preliminariile Campionatului European 2010. România face parte din grupa 1, alături de Portugalia, Elveţia şi Ucraina. Tricolorele vor întâlni Portugalia la 14 octombrie (Sighişoara), urmând să joace trei zile mai târziu cu Elveţia (Zürich). Iată lotul tricolor: Paula Ungureanu, Florentina Stanciu, Mihaela Smedescu - portari; Valentina Elisei, Iulia Puşcaş, Oana Manea, Ionela Stanca, Ramona Maier, Cristina Văzaru, Cristina Neagu, Adina Meiroşu (foto), Carmen Amariei, Ada Moldovan, Melinda Geiger, Patricia Vizitiu, Narcisa Lecuşanu, Mihaela Tivadar, Florina Bârsan şi Camelia Balint.

RĂZBOIUL VRĂJITORILOR
Atacantul Cristiano Ronaldo se află, potrivit presei portugheze, în centrul unui "război al vrăjitorilor", după ce un magician a afirmat că a fost angajat de o femeie pentru a-i ruina cariera fotbalistului de la Real Madrid. Aşa-zisul vrăjitor, pe nume Pepe, a declarat că lui i se datorează accidentarea suferită de fotbalist săptămâna trecută, în meciul cu Olympique Marseille, şi că pentru serviciile sale a fost plătit cu 15.000 de euro. Conform cotidianului 24 Horas, un apropiat al lui Ronaldo a apelat la un alt magician, care să contracareze acţiunile lui Pepe.

S-A ÎNTORS DAYRO

Columbianul Dayro Moreno a revenit ieri la echipa mare a Stelei şi a efectuat primul antrenament sub comanda lui Mihai Stoichiţă. "Dayro pare mai motivat, dar sper să nu-şi piardă entuziasmul. Totul depinde de el, de felul în care se va pregăti, de modul în care se va integra în noul sistem de joc al echipei", a declarat managerul general Basarab Panduru. În ceea ce-l priveşte pe Cristian Tănase, Panduru nu crede că acesta va fi apt de joc prea curând. "Situaţia lui e mai complicată. Nu pot spune în zile sau săptămâni când va reveni, dar nu cred că o va face prea repede. Nu ştiu dacă va juca împotriva Rapidului, însă mai sunt multe zile până atunci", a spus oficialul stelist.

×
Subiecte în articol: sport