x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

15 Oct 2009   •   00:00

15 octombrie 2009



NEGRU, ÎN SPITAL
Mijlocaşul echipei de fotbal Poli Iaşi, Valentin Negru, a fost internat de urgenţă la Spitalul Sf. Spiridon din localitate, după ce, în noaptea de marţi spre miercuri i s-a făcut rău din cauza unui deficit de magneziu. "Mi s-a făcut rău din senin, am avut ameţeli, însă joi o să mă externez. Dacă era foarte grav, acum aş fi fost la Bucureşti, dar dacă nu era nimic, nu ajungeam la spital. Analizele sunt bune, dar mai rămân internat pentru a fi supravegheat de medici", a declarat fotbalistul, care va rata meciul de campionat cu Steaua, programat duminică.

FC ARGEŞ, ÎN DERIVĂ
Zece jucători ai divizionarei secunde FC Argeş au depus memorii la FRF pentru a deveni liberi de contract, motivându-şi cererile prin faptul că nu şi-au mai primit drepturile salariale de două luni. Cei zece fotbalişti sunt Ionuţ Boşneag, Mircea Stan, Ionuţ Cazan, Ilie Poienaru, Elias Bazzi, Cătălin Doman, Iulian Tameş, Vali Stan, Cosmin Năstăsie şi Adrian Dulcea. Ceilalţi jucători din lot vor depune memorii săptămâna viitoare, deoarece unul dintre acţionarii clubului, Ilie Penescu, le-a comunicat că nu mai sunt bani de salarii. Potrivit unor surse din cadrul clubului, FC Argeş ar putea să fie preluată de Primăria Piteşti şi de Consiliul Judeţean.

DIACONU VREA REVANŞA
Meciul revanşă dintre boxerul canadian Jean Pascal, campion mondial la categoria semigrea, versiunea WBC, şi românul Adrian Diaconu, va avea loc la 11 decembrie, la Centre Bell din Montreal. Pascal a devenit campion al lumii la 19 iunie, când s-a impus la puncte în faţa lui Diaconu. De atunci, el şi-a apărat cu succes centura în luna septembrie, când l-a învins pe italianul Silvio Branco, în timp ce pugilistul nostru nu a mai boxat deloc. Săptămâna viitoare, Adrian Diaconu va pleca în Florida, unde se va antrena alături de Lucian Bute, care pregăteşte meciul cu mexicanul Librado Andrade, de la 28 noiembrie.

CM DE GIMNASTICĂ
Marian Drăgulescu, Flavius Koczi şi George Stănescu s-au calificat în finalele pe aparate din cadrul Campionatelor Mondiale individuale de gimnastică de la Londra. Marian Drăgulescu, a ocupat locul al doilea în calificările la sol, fiind notat cu 15,725, iar la sărituri a fost al treilea, cu 16,500. Flavius Koczi s-a calificat şi el în două finale, la cal cu mânere, cu a patra notă din concurs, 15,625, şi la sărituri, unde s-a clasat pe locul 5, cu 16,275. La inele, George Stănescu va lua startul în finală de pe locul 6 al calificărilor, cu nota de 15,450. Finalele pe aparate sunt programate sâmbătă şi duminică.

SANCŢIUNE REDUSĂ
Comisia de Disciplină a LPF a admis cererea de revizuire formulată de Steaua împotriva deciziei de a disputa două meciuri fără spectatori, reducând pedepsa la jumătate. Astfel, Steaua va disputa doat un singur joc cu porţile închise, în etapa a 11-a, contra Rapidului.

×
Subiecte în articol: sport