x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

16 Mar 2010   •   00:00

16 martie 2010



LIGA CAMPIONILOR
În această săptămână se vor desfăşura ultimele patru partide din optimile Ligii Campionilor. Astăzi se vor juca meciurile Chelsea - Inter Milano (în tur 1-2), transmis în direct de TVR 1, şi Sevilla - Inter Milano (în tur 1-1, Boom Sport One). Mâine, TVR 1 va transmite partida Barcelona - Stuttgart (în tur 1-1), în timp ce Bordeaux - Olympiakos Pireu (în tur 1-0) va putea fi urmărită la Boom Sport One. Toate meciurile vor începe la ora 21:45. Primele patru echipe calificate în sferturi săptămâna trecută sunt Arsenal, Bayern München, Lyon şi Manchester United. Tragerea la sorţi a ultimelor faze ale competiţiei va avea loc vineri.

VERDICT ÎN APRILIE
Potrivit cotidianului Corriere Fiorentino, Adrian Mutu ar putea afla decizia judecătorilor în "cazul sibutramina" abia la sfârşitul lunii aprilie, cu toate că până acum termenul vehiculat de presa italiană era finele lunii martie. Mutu a ajuns duminică seară în ţară, fiind aşteptat la aeroport de agentul Ana Maria Prodan, de soţul acesteia, Laurenţiu Reghecampf, şi de alţi doi prieteni. "Am venit pentru două zile să-mi văd familia şi prietenii. Aştept decizia, mai mult nu comentez, nu are rost", a declarat atacantul Fiorentinei. "Briliantul" s-a aflat ieri la Piteşti, în vizită la rude şi la prieteni, iar astăzi va pleca înapoi în Italia.

BECKHAM, ADIO CM
David Beckham ar avea nevoie de o minune pentru a nu rata Cupa Mondială. Mijlocaşul englez a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile, duminică seară, la meciul de campionat cu Chievo, câştigat cu 1-0 de AC Milan. Beckham a ieşit de pe teren şchiopătând, fără a putea să se sprijine pe piciorul stâng, fiind apoi evacuat pe targă. Beckham urma să fie operat ieri la Turku (Finlanda), perioada de absenţă fiind estimată la câteva luni. "Convalescenţa va depinde de severitatea accidentării, dar sigur e nevoie de mai multe luni pentru vindecare completă. El va putea relua un antrenament uşor peste două luni", a declarat chirurgul Sakari Orava.

LAUDE PENTRU HĂNESCU
Liderul mondial ATP, elveţianul Roger Federer, a avut doar cuvinte de laudă pentru Victor Hănescu după ce a trecut ieri de român în turul doi la Indian Wells. "Sunt mulţumit de meciul meu, chiar dacă am făcut şi greşeli. Victor a jucat foarte bine, aş fi putut face diferenţa mai repede, dar el nu mi-a permis. Din fericire, am ştiut să fiu calm în setul trei şi asta a contat", a declarat Federer. Tenismenul elveţian l-a învins pe Hănescu, scor 6-3, 6-7, 6-1, într-o partidă care a durat două ore. Federer a revenit în competiţii după o pauză de şase săptămâni, el fiind nevoit să lipsească de la turneul din Dubai, din cauza unei infecţii pulmonare.

×
Subiecte în articol: sport