x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

17 Mar 2010   •   00:00

17 martie 2010



LIGA CAMPIONILOR
În această săptămână se desfăşoară ultimele patru partide din optimile Ligii Campionilor. Astăzi, TVR 1 va transmite meciul Barcelona - Stuttgart (în tur 1-1), în timp ce Bordeaux - Olympiakos Pireu (în tur 1-0) va putea fi urmărit pe Boom Sport One. Ambele întâlniri vor începe la ora 21:45. Aseară s-au jucat partidele Chelsea - Inter Milano (în tur 1-2) şi Sevilla - ŢSKA Moscova (în tur 1-1). Primele patru echipe calificate în sferturi săptămâna trecută sunt Arsenal, Bayern München, Lyon şi Manchester United. Tragerea la sorţi a sferturilor şi semifinalelor Ligii Campionilor va avea loc vineri, la sediul UEFA de la Nyon.

PROBLEME LA IAŞI
Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigo-raş, nu va putea conta la meciul de mâine cu FC Vaslui pe nu mai puţin de cinci jucători. "Sunt indisponibili Cristi Munteanu, Ciprian Milea şi Cristi Constantin, toţi trei accidentaţi, în timp ce Bogdan Străuţ şi Miloş Mihajlov sunt suspendaţi. Cristi Munteanu este recuperat din punct de vedere medical după intervenţia artroscopică suferită la genunchi, însă mai are nevoie de cel puţin două săptămâni pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică. În ceea ce-l priveşte pe Milea, recuperarea sa după operaţia dificilă de la genunchi decurge bine, însă va reveni în joc abia în luna mai", a spus Grigoraş.

CONVOCĂRI LA HANDBAL
Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, Radu Voina, le-a convocat pe Aurelia Brădeanu şi Valeria Beşe pentru dubla cu Ucraina, din preliminariile CE 2010. "Ne dorim să ne calificăm la turneul final de pe primul loc. Vom miza pe experienţă, nu doar pe jucătoare tinere, astfel că în lot revin Aurelia Brădeanu, de la Gyor, şi Valeria Beşe, de la Oltchim, după o perioadă îndelungată de absenţă. Ambele au dovedit la echipele lor de club că pot ajuta naţionala României", a declarat antrenorul Radu Voina. Lotul se va reuni în 24 martie, la Buzău, meciurile oficiale cu Ucraina fiind programate la 31 martie şi 3 aprilie.

A SCĂPAT DIN NOU
Handbalistul Ivan Pesici, care a fost înjunghiat la Veszprem în altercaţia în care a decedat Marian Cozma, a scăpat nevătămat dintr-un accident de circulaţie petrecut la finalul săptămânii trecute în Croaţia. Pesici a trecut prin momente de groază sâmbătă seară, când se întorcea spre casă împreună cu un prieten. Conform relatărilor presei croate, handbalistul a adormit la volanul autoturismului său şi, după ce a lovit un parapet de protecţie, s-a ciocnit şi de un camion al cărui şofer era băut. "Am câteva copci, dar sunt bine", a spus croatul. Pesici a jucat sezonul trecut la Veszprem, însă acum evoluează în ţara sa natală, la CO Zagreb.

×
Subiecte în articol: sport