x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

25 Mar 2010   •   00:00

25 martie 2010



NOCTURNĂ DE UN MILION
Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că toate costurile montării instalaţiei de nocturnă, circa un milion de euro, vor fi suportate din bugetul echipei pe anul 2010. "Am fost la combinat pentru a discuta acest subiect. Am primit asigurări că se va semna contractul cât mai repede posibil, pentru că deja suntem în întârziere. Din nefericire, banii pe nocturnă se vor scădea din suma pe care combinatul o dă echipei. Practic, pierdem un milion de euro, bani pe care trebuie să-i scoatem într-un fel. Vom fi nevoiţi să vindem din jucători", a spus Marius Stan. Stadionul "Oţelul" este proprietatea ArcelorMittal.

ŞUMUDICĂ, DOUĂ ETAPE
Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis ieri să-l suspende pentru două etape în Liga 1 pe antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Marius Şumudică. De asemenea, tehnicianul a primit şi o amendă de 4.500 de lei. Şumudică a fost trimis în tribună în minutul 88 al întâlnirii cu Internaţional Curtea de Argeş după ce a dat cu piciorul într-o sticlă de pe marginea terenului. Jucătorii Andrei Cristea (Dinamo) şi Ioan Mera (FC Timişoara), care au primit cartonaşe roşii în etapa a 23-a, au fost suspendaţi câte o etapă şi amendaţi cu 740 de lei fiecare. De asemenea, clubul Internaţional Curtea de Argeş a primit avertisment.

GIMNAŞTII, ÎN CAPITALĂ
Internaţionalele României la gimnastică se vor desfăşura în premieră la Bucureşti, la Sala Polivalentă, între 9 şi 11 aprilie. La competiţia estimată a avea un buget de peste 100.000 de lei sunt aşteptaţi minimum 36 de sportivi. "Nu am ştiut pe ce bani ne bazăm şi nu am putut face invitaţiile oficiale din timp. Chiar şi aşa, avem confirmări de participare din Germania, Grecia, Turcia, Ungaria, Franţa, Qatar", a precizat secretarul general al FR Gimnastică, Mircea Apolzan. Competiţia va debuta la 9 aprilie, când vor avea loc calificările plus concursul de individual compus, şi va continua la 10 şi 11 aprilie cu finalele pe aparate.

ADRIANO ŞI TRAFICANŢII
Brazilianul Adriano este anchetat de Poliţie pentru că i-a făcut cadou mamei unui cunoscut traficant de droguri o motocicletă în valoare de aproximativ 20.000 de dolari. Jucătorul va trebui să explice poliţiştilor de ce i-a oferit un asemenea vehicul Marlenei Pereira, mama lui Paulo Rogerio de Souza, cunoscut sub numele de "Mica" şi considerat drept capul unei reţele de trafic de droguri în cartierul Chatuba. Potrivit cotidianului AS, şi Vagner Love, coechipier cu Adriano la Flamengo, a fost audiat. El a negat însă că ar avea vreo legătură cu traficanţii, după ce a apărut într-o înregistrare video împreună cu câţiva bărbaţi înarmaţi.

×
Subiecte în articol: sport