x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

29 Mar 2010   •   00:00

29 martie 2010



ZIARIŞTII, ASIGURAŢI ÎNAINTE DE JOCURILE OLIMPICE
Delegaţia jurnaliştilor români, care va participa în perioada 24-31 mai la Olimpiada Internaţională Media de la Butgenbach (Belgia), va fi sponsorizată de firma de asigurări Euroins. "Ne asociem numele cu campionii. După COSR şi Federaţiile de handbal, rugby şi gimnastică, acum am ales jurnaliştii români care practică sport. Ziariştii au promis că vin de la Olimpiada din Belgia cu cel puţin 12 medalii", a declarat directorul de marketing al Euroins, Cristian Dăscălescu.

"STEJARII", ÎN GRAFIC
Echipa naţională de rugby a României s-a calificat în faza recalificărilor pentru Cupa Mondială din 2011 după ce a învins sâmbătă pe Stadionul "Arcul de Triumf" din Bucureşti, cu scorul de 48-3 (27-3), formaţia Spaniei, în ultimul meci din cadrul Cupei Europene a Naţiunilor (CEN). În recalificări, "stejarii" vor disputa cinci partide. Primele două vor fi împotriva câştigătoarei dintre Lituania şi Ucraina (22 mai - turul, 6 iunie - returul), cel de-al treilea va fi cu Tunisia (17 iulie), iar ultimele contra învingătoarei dintre Uruguay şi Kazahstan sau o reprezentantă a ţărilor arabe (6 noiembrie - turul, 22 noiembrie - returul).

ALT GOL PENTRU MARICA
Ciprian Marica a marcat sâmbătă golul prin care echipa sa, VfB Stuttgart, s-a impus cu scorul de 2-1 pe terenul formaţiei Bayern München, într-un meci contând pentru etapa a 28-a a campionatului Germaniei. Gazdele, care au suferit primul eşec pe "Allianz Arena" în acest sezon, au deschis scorul prin Olici ('32), însă şvabii au întors rezultatul prin reuşitele lui Trasch ('41) şi Marica ('50). Atacantul român, care a punctat cu capul din faţa porţii, este la a treia reuşită în ultimele două partide, după ce etapa trecută, contra lui Hannover (2-0), şi-a trecut în cont o "dublă". Stuttgart este pe locul 8 în clasament, cu 41 de puncte.

×
Subiecte în articol: sport