x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

06 Apr 2010   •   00:00

ZIARIŞTI - JANDARMI 5-4
Naţionala de fotbal a jurnaliştilor, sponsorizată de Euroins, a învins cu 5-4 se­lec­ţionata similară a jandarmilor. Me­ciul a avut loc vineri, cu oca­zia săr­bă­to­ri­rii a 160 de ani de la în­fiin­ţa­rea Jandar­me­riei Române. Naţionala jurnaliştilor, care i-a avut în componenţă pe Daniel Ion (Fanatik), Dragoş Stoica şi Mi­hai Igiro­şa­nu (ambii Jurnalul Naţional), Că­tălin Cîr­nu (Radio România Actua­li­tăţi), Petre Du­mi­tru şi Ionuţ Polizache (ambii CSJ), Ro­meo Chiriac (Mediafax), Liviu Hagieş­tea­nu (B1 TV), Cristi Vlad şi Cătălin Oprişan (ambii Gsp TV), Radu Maxim (Antena 3) şi Sorin Cojocaru, se pregăteşte pentru Olim­piada Media de la Butgenbach (Belgia).

CHIVU, DIN NOU TĂTIC
Cristi Chivu va fi tată pentru a doua oară. În urmă cu aproximativ o săptămână, soţia sa, Adelina, a aflat că este din nou însărcinată. Vestea nu reprezintă însă o surpriză pentru apropiaţii familiei Chivu. Încă de când s-au căsătorit, în iulie 2008, Adelina şi Cristi au spus răspicat că îşi doresc o casă plină de copii. La 12 februarie 2009, o dată cu venirea pe lume a Nataliei, cei doi au devenit pentru prima oară părinţi. De data aceasta, Adelina ar vrea ca viitorul bebeluş să fie un băieţel, însă fundaşul lui Inter Milano şi-ar dori tot o fetiţă. Noul membru al familiei urmează să se nască spre sfârşitul anului.

EŞEC DUPĂ PATRU ANI
Naţionala feminină de handbal a României a ieşit cu blazonul pătat din dubla confruntare cu Ucraina, contând pentru preliminariile Europenelor din 2010. Dacă ce primul meci, disputat la Zaporoje, s-a încheiat nedecis, 27-27, cel de-al doilea, care a avut loc la Buzău, a fost câştigat de Ucraina cu 36-35, aceasta fiind prima înfrângere suferită de trico­lore pe teren propriu în ultimii patru ani. "Ne considerăm mari şi tari, dar nu asta e realitatea!", a declarat antrenorul Radu Voina. România se află pe locul secund în grupa 1, având şanse mari să ajungă la turneul final din Danemarca şi Norvegia, la care se califică primele două clasate.

VETTEL, PRIMUL LA SEPANG
Germanul Sebastian Vettel, de la echipa Red Bull, a câştigat Marele Premiu al Ma­laysiei, a treia etapă a CM de Formula 1, disputat la Sepang. El a fost urmat de co­le­gul său Mark Weber (Australia) şi de Nico Rosberg (Germania), de la Mercedes. Septuplul campion mondial Michael Schumacher a abandonat în turul 10, din cauza unor probleme tehnice. În clasamentul piloţilor, primul este brazilianul Felipe Massa (Ferrari) cu 39 de puncte, urmat de Vettel şi de spaniolul Fernando Alonso (Ferrari), ambii cu 37 de puncte. La constructori conduce Ferrari (76 p), ur­ma­tă de McLaren (66 p). Următoarea cursă va avea loc la Shanghai la 18 aprilie.

×
Subiecte în articol: sport