x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

05 Mai 2010   •   00:00

5 mai 2010

OLTENII, ÎN NEREGULĂ
Autocarul care transporta echipa Universitatea Craiova de la Bacău la Piatra Neamţ în vederea meciului cu Ceahlăul a fost oprit de poliţie deoarece nu avea rovinietă, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 1.750 de lei. Autocarul a fost oprit ieri dimineaţă, timp de 45 de minute, în cadrul unui filtru rutier organizat de Compartimentul Drumuri Naţionale Neamţ. Din acest motiv, antrenorul interimar al Ştiinţei, Eugen Trică, a decalat antrenamentul juveţilor cu o oră.

"NICO", OUT!
Atacantul formaţiei Auxerre, Daniel Niculae (foto), a suferit o ruptură la coapsa dreaptă şi nu va mai putea evolua până la finalul sezonului. Niculae s-a accidentat vineri, în timpul meciului cu Marseille, scor 0-0. "Indisponibilitatea românului ar putea marca finalul aventurii sale la Auxerre, deoarece contractul îi expiră în iunie", a notat cotidianul L'Equipe, potrivit căruia "Nico" va semna cu Monaco.

DEBANDADĂ LA FARUL
Echipa Farul Constanţa este în pericol de a nu fi programată în etapa a 28-a a Seriei I din Liga a 2-a, din cauza datoriilor pe care le are faţă de jucătorii I. Barbu, Şchiopu, Rastovaci, Paşcovici, Rusmir şi Gosici. În plus, ANAF a demarat procedura de executare silită a clubului pentru o datorie de 1.062.642 de lei. Tot din cauza restanţelor financiare, componenţii lotului "rechinilor" au intrat ieri în grevă şi au refuzat să se antreneze.

×
Subiecte în articol: sport