x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

10 Mai 2010   •   00:00

BILETE CU BULETINUL
Clubul FC Vaslui a majorat preţurile pentru o serie de bilete la meciul cu Steaua, programat în această seară, de la ora 20:00, pe DigiSport, costul acestora fiind cuprins între 10 lei la peluze şi 60 lei în partea superioară a Tribunei 0. "Biletele vor putea fi achiziţionate numai de persoanele care au asupra lor cartea de identitate. De asemenea, pentru a evita eventualele conflicte între suporteri, spectatorii care vor purta în­semnele clubului Steaua vor fi auto­mat redirecţionaţi către sectorul destinat oaspeţilor." La vaslu­ieni vor absenta Costly şi Wesley.


99% E BARCELONA
FC Barcelona este la doar un pas de cucerirea titlului în Primera Division. Catalanii pregătiţi de Josep Guardiola au câştigat cu 3-2 meciul de sâm­bătă seară de la Sevilla, păs­trân­du-şi avantajul de un punct în faţa rivalilor de la Real Madrid, cu o etapă înainte de finalul sezonului. Madrilenii s-au impus, la rândul lor, cu 5-1 acasă, în faţa celor de la Athletic Bilbao. În ultima rundă, pe Camp Nou, Barcelona o va întâlni pe modesta Valladolid, iar o victorie le asigură titlul indiferent de rezultatul meciului pe care Real Madrid îl va disputa la Malaga.


SABĂU, OPTIMIST
Înaintea meciului de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, de astăzi, de la ora 18:00, antrenorul echipei FC Timişoara, Neluţu Sabău, este optimist: "Mă gândesc cum să câştigăm cele trei jocuri şi pe urmă vedem ce se va întâmpla. Dacă noi câştigăm cele trei jocuri suntem 99% campioni. Asta e părerea mea. Nu va fi uşor, pentru că Mediaşul nu este salvată, nici Pandurii, iar ulti­mul meci, cu Braşovul, se joacă. Mai avem câteva probleme. Contra se simte mai bine, încă nu poate face antrenament, dar eu cred că până la meci îşi va reveni", a spus Sabău.


MUTU, NEINTERESANT
Pus de Fiorentina pe lista de transferuri după suspendare, dar şi cu salariul anual re­dus la 50%, Adrian Mutu nu prea este considerat inte­re­sant de poten­ţialii cumpărători. Pantaleo Corvino, directorul sportiv al clubului viola, a declarat în presa italiană: "Nu avem nici o propunere pentru el, iar dacă nu vom reuşi să vindem nişte jucă­tori va fi dificil în această vară". "Ce se poate realiza prin vân­za­rea lui Mutu? Suspendat până în octom­brie, cine va plăti mulţi bani pe el şi cum va reuşi Fio­rentina să facă o afacere?", se întreabă site-ul violanews.com.

×
Subiecte în articol: sport