x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

13 Mai 2010   •   00:00

CÂRŢU, SUSPENDAT
Consiliul de Administraţie al clu­bu­lui Pandurii Tg. Jiu a decis suspendarea din funcţie a antrenorului Sorin Cârţu şi a staff-ului său tehnic. "Antrenorilor Sorin Cârţu, Mircea Irimescu şi Silviu Lung li se vor stabili alte atribuţii în cadrul clubului. Pentru ultimele două eta­pe din acest sezon, de pregătirea echipei se va ocupa antrenorul Florin Băjenaru", se arată într-un comunicat al clubului. Fost jucător la Pandurii, Florin Băjenaru a ocupat funcţia de antrenor secund în ultimii şapte ani. Pandurii ocupă în prezent locul 16, retro­gra­dabil.


RĂMÂN ÎN AREST
Fostul arbitru Ionică Serea, arestat preventiv pentru luare de mită, va rămâne în arest după ce Tribuna­lul Argeş a respins ieri cererea aces­tuia de eliberare provizorie sub control judiciar. Avocatul a cerut cercetarea sa în stare de li­ber­tate, motivând că acesta nu pre­­zintă pericol social. Tot ieri, Curtea de Apel Piteşti a respins ca nefondat recursul lui Marius Mar­tiş la decizia Tribunalului Argeş de res­pingere a ce­rerii de eliberare pro­vizorie. Mar­tiş, care a ajuns du­pă gratii pentru complicitate de luare şi dare de mită, a cerut să fie cercetat în libertate.


ADRIANO A PLÂNS
Atacantul Adriano a izbucnit în la­crimi după ce a aflat de la televizor că nu face parte din lotul Bra­ziliei pentru Cupa Mondială din Africa de Sud. Clubul Flamengo a anunţat că va pune la dispoziţia jucătorului un psiholog care să-l ajute să facă faţă acestei decepţii. Selecţionerul Dunga i-a reproşat lui Adriano că lipseşte frecvent de la antrenamente şi că s-a îngrăşat prea mult, ajungând la 106 kilograme. Un alt fotbalist care poate rata turneul final este Ronaldinho, care nu a fost inclus în lotul pro­vizoriu, ci doar pe o listă de re­zervă, alături de alţi jucători.


LA STEAUA E LINIŞTE
Fundaşul stelist Petre Marin a de­clarat că, în ciuda înfrângerii su­fe­rite la Vaslui, atmosfera la echipă e bună. "Întotdeauna la noi în vestiar a fost o atmosferă bună. La Steaua, când nu se câştigă titlul, este un an negativ. Din păcate, atât s-a putut în acest an", a declarat căpitanul Stelei, care ar dori să-şi prelungească pentru cel puţin încă un sezon contractul cu gruparea din Ghencea. Petre Ma­rin crede că o parte din vină pentru locul din clasament îl au şi su­porterii. "Dacă erau alături de noi, poate altele erau rezultele în acest campionat", a adăugat el.  


VOR SĂ BATĂ RAPIDUL
Portarul braşovean Mihai Mincă a declarat că vrea să repete şi în partida de duminică, contra Rapidului, prestaţia bună din meciul cu Poli Iaşi, încheiat 0-0. "La Iaşi a fost un meci ca oricare altul. Am prins o zi bună şi mă declar fericit. Nu sunt un erou pentru că am apă­rat un penalty. Nu am nici un se­cret, deşi am apărat multe lovituri de la 11 metri în carieră. Cu Rapid sper să apăr la fel de bine. Va fi ultimul joc pe teren propriu din acest sezon şi vrem să câşti­găm", a spus Mincă. Meciul FC Bra­şov - Rapid, din etapa a 33-a a Ligii 1,
va avea loc duminică (ora 18:00).

×
Subiecte în articol: sport