x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

20 Mai 2010   •   00:00

20 mai 2010

DULGHERU, ÎN SFERTURI
Jucătoarea Alexandra Dulgheru (32 WTA) a învins-o ieri, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Timea Bacsinszky din Elveţia, locul 43 WTA, şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Varşovia, dotat cu premii în valoare de 600.000 de dolari, competiţie pe care românca a câştigat-o anul trecut. Pentru calificarea în sferturi, Dulgheru va primi 15.100 de dolari şi 120 de puncte WTA. Românca va evolua în sferturi împotriva bulgăroaicei Tsvetana Pironkova, locul 100 WTA, jucătoare venită din calificări, învingătoare ieri în faţa rusoaicei Elena Dementieva, a şasea jucătoare a lumii, cu scorul de 7-5, 4-6, 6-4.

ZIARIŞTII, LA OLIMPIADĂ
Delegaţia ziariştilor români va pleca luni dimineaţă către Belgia, la Butgenbach, acolo unde vor participa la Olimpiada Internaţională Media. Jurnaliştii au de apărat titlul olimpic cucerit anul trecut la fotbal, dar şi alte medalii obţinute la cross-country, tenis de câmp, tenis de masă, petanque, baschet, volei pe plajă, kaiac sau nataţie. Ca de obicei, în ultimii ani, delegaţia României va face deplasarea cu sprijinul companiei aeriene Blue Air şi va fi susţinută de sponsorul oficial, Euroins, dar şi de Merkus Casino.

MUTU, ÎN UZBEKISTAN?
Cotidianul La Repubblica a scris ieri că formaţia Bunyodkor Taşkent, din Uzbekistan, insistă pentru achiziţionarea atacantului român al Fiorentinei, Adrian Mutu. Sursa citată notează că preşedintele clubului uzbek, Isok Akbarov, doreşte să-l aducă pe Mutu, pentru a încerca câştigarea Ligii Campionilor Asiei, dar că jucătorul român nu este tentat de o astfel de experienţă.

KAPETANOS, LIBER
Pantelis Kapetanos a primit acceptul conducerii Stelei să plece în cantonamentul naţionalei Greciei, care se pregăteşte pentru Cupa Mondială din 2010, chiar dacă va rata ultima partidă a sezonului Ligii 1, cu Inter Curtea de Argeş. "Nu există un conflict între Steaua şi Kapetanos, între mine şi el. Kapetanos este un om de caracter, am ajuns la un acord cu el, este o şansă mare pentru el şi trebuie să-l lăsam să plece", a declarat antrenorul Mihai Stoichiţă.

SEMIFINALĂ HCM - STEAUA
Echipa de handbal masculin Steaua Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins ieri, la Braşov, formaţia Ştiinţa Bacău, scor 39-32. În penultimul act, Steaua va întâlni HCM Constanţa. Cealaltă semifinală s-a decis aseară, după meciurile Energia Pandurii Tg. Jiu - CSU Suceava şi UCM Reşiţa - HC Odorhei. Semifinalele vor avea loc astăzi.

×
Subiecte în articol: sport