x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

08 Iun 2010   •   00:00

8 iunie 2010



RĂDUŢ STĂ PE LOC
Dorit în această vară de FC Timişoara şi de CFR Cluj, mijlocaşul Mihai Răduţ doreşte să continue să joace pentru Internaţional Curtea de Argeş, club cu care mai are doi ani de contract şi care l-a declarat netransferabil în acest moment. "Am fost plecat şi nu ştiu dacă sunt dorit de alte echipe, am auzit doar de ceea ce s-a scris prin ziare. Personal, n-am primit nici o ofertă concretă, dar sunt liniştit. Mai am contract cu Internaţional încă doi ani şi mă simt bine aici", a declarat fotbalistul. FC Timişoara a oferit şapte jucători în schimbul său, în timp ce CFR Cluj a avansat suma de 700.000 de euro.

BĂLGRĂDEAN VREA TITULAR
După ce a semnat vineri un contract cu Dinamo, portarul Cristian Bălgrădean, în vârstă de 23 de ani, speră să se impună cât mai repede ca titular la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare. "Nu am avut nici un fel de emoţie în faţa celor trei oficiali care erau prezenţi când am semnat contractul. Prunea m-a întrebat dacă sunt tupeist şi pe teren. I-am spus că da şi o să se convingă de asta, pentru că eu am venit la Dinamo ca să joc, nu să frec banca de rezerve", a spus goalkeeper-ul.

IEFTIN LA HANDBAL
Preţul unui bilet la meciul dintre reprezentativele masculine ale României şi Rusiei, din barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2011, este 5 lei, conform unui comunicat remis ieri de FRH. Partida este programată să aibă loc duminică, la Sala Polivalentă din Bucureşti, de la ora 19:00, în timp ce returul se va disputa la Moscova, pe 19 iunie, de la ora 16:00. Campionatul Mondial va avea loc anul viitor în Suedia, cu participarea a 24 de echipe.

CAMPIONI LA FUTSAL
Echipa AS City'us Tg. Mureş a câştigat titlul naţional la futsal, după ce s-a impus în meciul al treilea al play-off-ului campionatului, scor 5-1 (0-1), contra CS Design Braşov. Antrenaţi de portughezul David Goncalves, ardelenii l-au dat şi pe golgeterul competiţiei, Phillipe Prado, care a marcat 40 de goluri. Altfel, naţionala României la futsal va disputa azi şi mâine două partide amicale la Baia Mare cu reprezentativa Serbiei, primul meci fiind programat de la ora 18:00, iar al doilea de la ora 12:00.

×
Subiecte în articol: sport