x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

10 Iun 2010   •   00:00

10 iunie 2010



BENITEZ, LA INTER
Antrenorul spaniol Rafael Benitez, fost la FC Liverpool, este noul tehnician al formaţiei italiene Internazionale Milano, la care activează românul Cristian Chivu. "Am ajuns la un acord, am rezolvat ultimele detalii şi nu a mai rămas decât să semnăm contractul şi să stabilim data când va fi prezentat oficial", a declarat preşedintele grupării "nerrazurro", Massimo Moratti. Rafa Benitez îl înlocuieşte pe portughezul Jose Mourinho, plecat la Real Madrid, după ce în ultimul sezon a realizat tripla cu Inter, titlul şi Cupa Italiei şi Liga Campionilor.

ŞAH LA EFORIE
În organizarea CS Siciliana, CSM Bucureşti, ACS Apa Nova şi a Clubului Central de Şah Bucureşti, alături de DJTS Constanţa şi Primăria Eforie, staţiunea Eforie Nord va găzdui, în perioada 17-27 iunie, cel mai puternic turneu de şah open din România. Aflat la a doua ediţie, Festivalul Internaţional de Şah Eforie adună la start un număr impresionat de participanţi, în jur de 500, provenind din 27 de ţări. De la această competiţie nu vor lipsi campionul României, Constantin Lupulescu, şi Corina Peptan, cea mai titrată jucătoare de şah din istoria României.

MUTU, SCOS LA MEZAT
Adrian Mutu a fost pus pe lista de transferuri de actualul său club, AC Fiorentina. "Mutu este pe lista de transferuri, însă nu avem nici o intenţie să-l dăm pe nimic, cine îl vrea trebuie să plătească", a anunţat directorul sportiv al echipei AC Fiorentina, Pantaleo Corvino, care nu a avansat însă şi o sumă. Atacantul român nu poate apărea pe gazon într-un joc oficial mai devreme de luna octombrie, atunci când îi va expira suspendarea de nouă luni dictată de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină.

×
Subiecte în articol: sport