x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stirile zilei

Stirile zilei

29 Aug 2005   •   00:00

Kaiac-canoe / Aur la CM

Echipajul masculin de canoe 4, alcatuit din Loredan Popa, Silviu Simioncencu, Florin Popescu si Iosif Chirila, a castigat ieri medalia de aur pe distanta de 500 metri, in cadrul CM de kaiac-canoe din Croatia. Romania mai obtinuse, sambata, in probele de 1.000 de metri, doua medalii de argint prin echipajul masculin de canoe 4 (Constantin Popa, Loredan Popa, Florin Mironcic si Petre Condrat), si prin cel feminin de kaiac 4 (Florica Vulpes, Mariana Ciobanu, Lidia Talpa si Alina Platon).

Handbal - Argint european

Echipa nationala de handbal feminin U 17 a Romaniei a pierdut finala Campionatului European din Austria, disputata ieri, impotriva Danemarcei. Desi la pauza au condus romancele, Danemarca s-a impus in final cu 29-26. Reprezentativa noastra se calificase in ultimul act dupa ce a trecut, in semifinale, cu 27-20, de nationala Frantei. La masculin, nationala de tineret a ocupat locul 6 la CM din Ungaria. In meciul pentru locurile 5-6, echipa noastra a pierdut cu 33-29 in fata Spaniei.

Franta - Bölöni, umilit

Echipa antrenata de Ladislau Bölöni, Rennes, a pierdut cu 6-0, in deplasare, in fata lui Nancy, fosta sa echipa, in etapa a cincea a campionatului francez. "Am prevazut infernul. Nu m-am inselat, dar nu credeam ca diferenta de scor va fi atat de mare. Echipa a fost lipsita de resurse fizice si de caracter", a declarat Bölöni pe site-ul oficial al clubului. Dupa cinci etape, Rennes se afla pe locul 19, cu 3 puncte.

Anglia - Everton, intarita

Everton l-a transferat pe internationalul portughez Nuno Valente. Pretul platit de Everton pentru transferul fundasului de la FC Porto este de 2,5 milioane de euro. In etapa a patra din Anglia, Everton a fost invinsa, in deplasare, cu 1-0, de Fulham. Viitoarea adversara a lui Dinamo ocupa locul 17 in clasament, cu 3 puncte.

Olanda - Feyenoord, victorie

Feyenoord Rotterdam, adversara Rapidului din primul tur al Cupei UEFA, a castigat ieri derby-ul etapei a treia din campionatul olandez, 2-1, in deplasare, cu Ajax. Golurile lui Feyenoord au fost marcate de Kalou si Kuijt. Pentru "lancieri" a redus din diferenta Charisteas, dupa ce oaspetii ramasesera in inferioritate numerica.
×
Subiecte în articol: sport