x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stirile zilei

Stirile zilei

25 Apr 2005   •   00:00


  • 26 aprilie 2005
  • Alin Artimon inca mai spera in minune

    Antrenorul lui Apulum, Alin Artimon, este multumit ca pentru meciul de maine, cu FC Brasov, nu are nici un absent important. "Deja m-am gandit la echipa pe care o voi alinia la jocul de miercuri. Mai am o singura dilema in ceea ce priveste formula de start, dar mai este timp pentru a ma elucida si in aceasta privinta. Speram intr-un rezultat bun, care sa ne dea sperante. Daca cei de la Craiova spera, de ce sa nu speram si noi", a declarat Alin Artimon. Jucatorii lui Apulum s-au relaxat ieri jucand biliard la Casa de Cultura a Sindicatelor.

    Televiziuni - Telesport, in grila Astral

    Telesport, televiziunea care transmite cele mai multe meciuri din Divizia A, a semnat la sfarsitul saptamanii trecute un contract cu Astral, unul dintre cei mai mari operatori de cablu din Romania. Astfel, numarul abonatilor care pot urmari programele Telesport a crescut de la 500.000 la aproximativ 1.300.000. Telesport este deja in grila Astral in judetele Alba si Bistrita, iar in restul marilor localitati, inclusiv in Bucuresti, urmeaza sa fie introdus intr-o saptamana.

    FRF - Finala Cupei, in Cotroceni

    Finala Cupei Romaniei, Dinamo - Farul, se va disputa in ziua de 11 mai, de la ora 20:15, pe stadionul Cotroceni. Arena a gazduit ultimul act al competitiei si anul trecut, cand Dinamo s-a impus cu 2-0 in fata Otelului. In alta ordine de idei, Comitetul de Urgenta al FRF a hotarat ieri ca editia 2005-2006 a Diviziei A va incepe la data de 6 august. Ultima etapa a turului este programata la 3 decembrie 2005, returul urmand sa inceapa la 4 martie 2006 si sa se incheie la 3 iunie 2006.

    Anglia - John Terry, cel mai bun jucator

    Asociatia Fotbalistilor Profesionisti l-a desemnat pe capitanul lui Chelsea, John Terry, drept cel mai bun jucator din campionatul Angliei in acest sezon. Internationalul englez i-a devansat pe colegul sau, Frank Lampard, si pe Thierry Henry, castigatorul de anul trecut. Terry este primul fundas care obtine acest titlu, dupa Paul McGrath in 1993, si primul englez, dupa Teddy Sheringham, in 2001.

    Getafe - Fanii il mai vor pe Craioveanu

    Suporterii lui Getafe i-au cerut lui Gica Craioveanu sa ramana inca un sezon la gruparea spaniola, informeaza Marca. "Publicul i-a dedicat ultimele minute lui Craioveanu, care a intrat pe teren in ultimul sfert de ora si care a fost rugat sa mai ramana un sezon la echipa lui Sanchez Flores", scrie Marca. Romanul declarase ca nu s-a hotarat daca va mai juca un sezon la Getafe sau va accepta o oferta din Qatar. Getafe a invins, duminica, cu 1-0, pe Levante.
    ×
    Subiecte în articol: sport