x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stirile zilei

Stirile zilei

11 Apr 2005   •   00:00


  • 12 aprilie 2005
  • Florin Parvu, dorit de Bondrea la Stiinta

    Fostul component al Petrolului Ploiesti si al lui Dinamo, Florin Parvu, era asteptat aseara la Craiova, pentru a semna un contract cu Stiinta pana la finele actualului campionat. Dupa ce a ratat un transfer in Finlanda, Parvu e in prezent jucator liber. Fotbalistul e dorit de antrenorul Marian Bondrea. "N-avem ce sa facem decat sa gasim jucatori liberi, pentru ca numai pe acestia ii putem legitima", a spus tehnicianul. Intrarea va fi gratuita la meciul retur dintre "U" si Farul, programat maine la Craiova, in semifinalele Cupei Romaniei. (Mario Morcov)

    Italia - Golul lui Chivu, in topul reusitelor

    Golul reusit de Cristi Chivu, in partida Udinese - AS Roma, scor 3-3, s-a clasat pe locul trei intre cele mai frumoase reusite ale etapei a 30-a din Serie A, intr-un sondaj efectuat de cotidianul Gazzetta dello Sport. Agentia TG Com l-a notat pe Chivu cu 6,5 si a scris ca jucatorul roman a marcat un gol splendid din lovitura libera si a reusit sa fie stalpul apararii romane, reusind sa salveze de pe linia portii un gol ca si facut. "Romanul a marcat un gol de exceptie si a fost de netrecut in aparare, alaturi de portarul Curci", a scris si cotidianul Il Domani.

    Stranieri - "Cobra" a muscat din nou

    Adrian Ilie a inscris golul lui FC Zürich in partida terminata la egalitate, 1-1, pe teren propriu, cu Grasshopper, in etapa a 27-a a campionatului Elvetiei. Ilie, care a marcat in minutul 64, a fost inlocuit cu opt minute inainte de final. Nicolae Mitea a fost titular la Ajax Amsterdam, in partida castigata cu 4-2, pe teren propriu, cu Alkmaar, in timp ce Bogdan Lobont nu a fost inclus in lot.

    Tenis - Pavel a coborat pe locul 71

    Tenismanul roman Andrei Pavel este clasat pe locul 71, cu 28 de puncte, in clasamentul Indesit ATP 2005 Race. Pavel a coborat sase pozitii fata de ierarhia anterioara si se afla la egalitate de puncte cu Sebastien Grosjean (Franta) si Felix Mantilla (Spania). Victor Hanescu a coborat doua pozitii si ocupa locul 97, cu 16 puncte, la egalitate cu Gregory Carraz (Franta), Ivan Navarro Pastor (Spania) si Michal Tabara (Cehia).

    CCA - Tudor va arbitra in Elvetia

    Alexandru Tudor a fost nominalizat de UEFA sa conduca la centru partida Grasshoppers Zürich - FC Basel din campionatul Elvetiei, care va avea loc pe 21 sau 22 mai. De asemenea, o brigada formata din arbitri romani, ce vor fi nominalizati ulterior, va conduce pe 24 aprilie meciul FC Lyn - Start, din campionatul Norvegiei. Aceste actiuni fac parte din schimbul de experienta pe care CCA l-a realizat cu comisiile similare din Elvetia si Norvegia. Steaua - Rapid de maine va fi condus de o brigada din Norvegia.
    ×
    Subiecte în articol: sport