x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stirile zilei

Stirile zilei

05 Apr 2005   •   00:00


  • 6 aprilie 2005
  • Selectionerul Armeniei a fost dat afara

    Rezultatul de egalitate, 1-1, reusit de Armenia la Erevan in fata Romaniei nu i-a salvat scaunul lui Bernard Casoni. Selectionerul francez al Armeniei a fost demis ieri, "din cauza rezultatelor nesatisfacatoare din preliminariile CM 2006". Casoni, care a venit la conducerea reprezentativei armene in august 2004, a inregistrat cinci infrangeri in cele sapte partide disputate in grupa 1 de calificare la Mondialul din Germania. Sub conducerea sa, armenii au reusit o singura victorie, 2-1 cu Andorra, si un meci egal, 1-1 cu "tricolorii".

    Incident - Politia i-a confiscat 80.000 de euro lui Lupu

    Fostul international Danut Lupu a fost prins, aseara, pe Aeroportul Henri Coanda, cu aproape 80.000 de euro pe care nu i-a declarat autoritatilor, la intrarea in tara, au declarat agentiei Mediafax surse din Politie. Fotbalistul, in varsta de 38 de ani, venea de la Roma. Ajuns pe aeroport, el a declarat lucratorilor vamali ca nu are bunuri cu regim special sau valuta peste plafonul maxim admis. In timpul controlului, au fost gasiti 79.000 de euro nedeclarati, ascunsi in cutile de pantofi din bagajul care fusese in cala. Lupu mai avea in buzunarul hainei 10.000 de euro, suma pe care a pastrat-o, dupa ce valuta nedeclarata i-a fost confiscata.

    Chivu - Ultim omagiu pentru Papa

    Jucatorii si conducatorii Clubului AS Roma, la care evolueaza si Cristi Chivu, vor merge in aceasta dimineata la Bazilica San Pietro pentru a aduce un ultim omagiu Papei Ioan Paul al II-lea, decedat sambata seara, in apartamentul sau particular de la Vatican. Papa Ioan Paul al II-lea va fi inmormantat vineri, in "Grota vaticana", cripta situata sub Bazilica San Pietro, unde se afla mormintele mai multor Suverani Pontifi.

    Grecia - Ilie, contra rasismului

    Ilie Dumitrescu, antrenorul lui Aigaleo Atena, condamna actele de rasism la care a fost supus, de propriii suporteri, fundasul ghanez Kofi Amponsah, in timpul meciului de duminica cu Iraklis Salonic, castigat cu 1-0. Dupa meci, Dumitrescu a declarat ca Amponsah a cerut schimbarea la pauza. "Plangea. Eu nu am nici un fel de respect fata de acesti suporteri care sunt capabili de astfel de insulte", a precizat Dumitrescu. Asociatia jucatorilor profesionisti din Grecia a condamnat, de asemenea, actele rasiste impotriva lui Amponsah.

    "Poli" Iasi - Cantonament strict

    Presedintele clubului iesean, Marius Stan, a declarat ieri ca s-au luat masuri pentru ca jucatorii sa nu fie contactati de conducatorii Universitatii Craiova inaintea meciului direct de vineri. "Echipa a intrat inca de luni in cantonament, le-au fost luate telefoanele mobile. Vrem sa fim siguri ca nu exista tentatii. Se pare ca s-a ajuns intr-un asemenea hal in care cei interesati vor sa ia Craiovei si dramul de onoare care i-a mai ramas!", a declarat Marius Stan, care a mai adaugat ca se teme de arbitraj la aceasta partida.

    Divizia B - Patru echipe nu vor primi licenta

    Patru cluburi din Divizia B nu si-au depus dosarul la Federatia Romana de Fotbal pana la data limita, 1 aprilie, si in consecinta nu vor primi licenta pentru sezonul 2005/ 2006. Cu toate acestea, Midia Navodari, Petrolul Ploiesti, Electromagnetica si Olimpia Satu- Mare vor putea participa in viitoarea editie a Diviziei B, dar nu vor avea drept de joc in primul esalon, in cazul promovarii.
    ×
    Subiecte în articol: sport