x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stirile zilei

Stirile zilei

30 Mar 2005   •   00:00


  • 31 martie 2005
  • Inter Milano face pressing la Chivu

    Potrivit site-ului sports.it, Inter Milano il vrea cu orice pret pe Cristi Chivu, jucator pe care antrenorul Roberto Mancini il considera un element fundamental pentru intarirea defensivei. Avand in vedere ca Roma a respins pana acum ofertele "nerazzurrilor", se pare ca responsabilii gruparii din Milano au decis sa schimbe tactica si incearca sa-l convinga in primul rand pe jucator. Presingul asfixiant al Interului asupra lui Chivu i-ar fi determinat pe oficialii lui Juventus, alta echipa interesata de roman, sa renunte pentru moment la lupta.

    Licitatie - Pele, fara minge

    Realizatorul brazilian de televiziune Robert Justus a achizitionat mingea cu care fostul fotbalist Pele a inscris golul cu numarul 1.000 in cariera. Pele, care evolua la echipa Sao Paolo, a inscris golul 1.000 pe 11 noiembrie 1969, transformand o lovitura de pedeapsa in partida cu formatia Vasco da Gama. Justus, care a importat in Brazilia formatul emisiunii de televiziune "The Apprentice", creat in SUA de Donald Trump, nu a dorit sa faca publica suma cu care a achizitionat mingea.

    Chelsea - Mourinho, vedeta tv in Portugalia

    Antrenorul lui Chelsea, Jose Mourinho, va realiza o emisiune sportiva la postul de televiziune portughez SIC. Tehnicianul va sustine o emisiune lunara, in care va comenta actualitatea din fotbalul mondial. Emisiunea, al carei format nu este cunoscut inca, are prevazuta prima editie pe 18 aprilie. Saptamana trecuta, SIC l-a avut invitat pe Mourinho in cadrul jurnalului de stiri, unde antrenorul portughez a facut mai multe comentarii pe teme fotbalistice. Audientele inregistrate au fost foarte bune.

    Handbal - A murit Mihai Strak

    Fostul secretar general al Federatiei Romane de Handbal, Mihai Stark, a decedat ieri, la varsta de 52 de ani. Stark s-a nascut pe 29 august 1952 la Cherelus - Arad si a fost antrenor la CSS 3 Steaua Bucuresti si Dinamo Bucuresti, antrenor federal in perioada 1990-1996 si secretar general al FRH intre anii 1996 si 1998. Inmormantarea va avea loc vineri la ora 13:00, la cimitirul din comuna Corbeanca. Inaintea partidelor de sambata, care se vor desfasura in Liga Nationala si in Divizia A, se va tine un moment de reculegere, iar pe tricourile de joc ale fiecarei echipe va fi un semn de doliu.

    Accidentare - Oprita revine cu Gloria

    Tehnicianul Stelei, Walter Zenga, a declarat ca atacantul Daniel Oprita a suferit o intindere musculara si va fi recuperat pentru partida cu Gloria sau cu Dinamo. Italianul, a mentionat ca programul incarcat al formatiei sale ii dezavantajeaza si pe antrenorii de la Dinamosi Rapid. "Noi trebuie sa ne descurcam acum cu cinci meciuri in 15 zile."
    ×
    Subiecte în articol: sport