x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stirile zilei

Stirile zilei

03 Mar 2004   •   00:00

Olandezul Robben va fi coleg cu Mutu

Atacantul echipei olandeze PSV Eindhoven, Arjen Robben, in varsta de 20 de ani, va fi coleg de echipa cu Mutu incepand cu sezonul viitor. Robben a semnat un contract pe o perioada de cinci ani cu Chelsea, patronul gruparii engleze, Roman Abramovici, platind aproximativ 22 de milioane de euro pentru achizitionarea jucatorului. Robben devine astfel al treilea olandez din lotul lui Chelsea, dupa Hasselbaink si Melchiot. Tanarul atacant a marcat 17 goluri in cele doua sezoane jucate la Eindhoven si are patru selectii in echipa nationala a Olandei.

Olimpiada s-ar putea muta de la Atena la Sydney

Comitetul Olimpic International ar putea sa decida ca Jocurile Olimpice programate in aceasta vara sa nu se mai desfasoare la Atena, ci in Australia, la Sydney. Potrivit agentiei italiene "Datasport", motivul surprinzatoarei mutari l-ar constitui faptul ca organizatorii greci sunt mult in urma cu pregatirile, lucru care i-a nemultumit pe responsabilii CIO. Desi forul olimpic international neaga, se pare ca australienii, gazdele Jocurilor Olimpice din 2000, au fost deja anuntati ca s-ar putea sa organizeze din nou cea mai importanta competitie sportiva.

Ronaldinho sparge geamuri

Ronaldinho risca sa devina persona non grata in Galicia. Dupa ce a marcat doua goluri in meciul cu Deportivo La Coruna, brazilianul a provocat pagube si Catedralei Santiago din Compostella. Ronaldinho a jonglat cu mingea in timpul filmarii unui spot publicitar pentru Liga Profesionista de Fotbal din Spania si a trimis un balon intr-un vitraliu al catedralei. "A fost vina mea pentru ca i-am cerut lui Ronaldinho sa loveasca mingea cat mai tare posibil", a declarat regizorul spotului, Emile Samper. Din fericire, vitraliul respectiv nu avea nici un fel de valoare artistica, valorand doar 1,2 euro.

Ronaldo ramane pana in 2008

Ronaldo (foto) si-a prelungit contractul cu Real Madrid pana in vara anului 2008. Actualul acord intre atacantul brazilian si gruparea spaniola expira in 2006. Ronaldo este al cincilea "galactic" care isi prelungeste intelegerea cu Real Madrid dupa Raul, Guti, Michel Salgado si Zidane. Pentru echipa lui Carlos Queiroz nu toate vestile sunt la fel de bune. Dupa ce a primit doua etape de suspendare de la UEFA pentru "atacul" la Demichelis, Roberto Carlos va rata meciul retur cu Bayern Manchen, programat saptamana viitoare in Liga Campionilor.

Costacurta va fi tatic

Fundasul lui AC Milan Alessandro Costacurta si actrita Martina Colombari vor avea un copil in vara acestui an. Billy si Martina, care sunt impreuna de cativa ani, au hotarat sa se casatoreasca dupa nasterea bebelusului. "Este un moment unic in viata mea. Astept cu nerabdare sa-mi tin in brate copilul, dar inainte de toate vreau sa sarbatoresc impreuna cu baietii castigarea titlului ", a declarat Costacurta, in varsta de 38 de ani.

×
Subiecte în articol: sport