x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stoichiţă s-a despărţit de Steaua cu ochii în lacrimi

Stoichiţă s-a despărţit de Steaua cu ochii în lacrimi

22 Mai 2010   •   00:00
Stoichiţă s-a despărţit de Steaua cu ochii în lacrimi
Sursa foto: /Gsp.ro

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichiţă, aflat la conferinţa de la ultimul meci pe banca echipei "roş-albastre", a declarat, cu lacrimi în ochi, că îşi doreşte ca noul tehnician care va veni pe banca formaţiei din Bulevardul Ghencea să reuşească ceea ce el nu a putut, câştigarea campionatului. VIDEO


"Nu plâng ci am sufletul trist. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi fost totul perfect la Steaua. Din septembrie, de când am venit la Steaua, m-am simţit extraordinar pentru că am întâlnit oameni deosebiţi iar, pentru campionatul următor, îi urez celui care va veni în locul meu să reuşească ceea ce eu nu am putut. Plec pentru că din păcate nu am reuşit ce mi-am propus iar eu sunt profesionist şi nu umblu cu jumătăţi de măsură. A fost un an de criză şi consider că în aceste condiţii m-am descurcat onorabil şi am scos-o cu bine la capăt împreună cu băieţii", a spus Mihai Stoichiţă, după meciul cu Internaţional Curtea de Argeş.

Mihai Stoichiţă a precizat că a fost la vestiar la sfârşitul meciului cu Internaţional Curtea de Argeş pentru pentru a-şi lua la revedere de la jucătorii stelişti. "După meci am fost la vestiar, i-am felicitat, i-am pupat şi sper ca în continuare să ţinem legătura. Mă voi duce şi la domnul Becali pentru a-mi lua la revedere. Domnul Becali este de admirat pentru că duce totul în spate, cu toate controversele ivite mereu", a mai spus Stoichiţă.

Antrenorul a mai spus că dacă ar lua el decizia, ar hotărî ca Petre Marin să mai evolueze încă un an pentru Steaua. "Dacă ar fi după mine, eu l-aş mai ţine încă un an pe Petre Marin, pentru că el nu este bătrân, este doar matur", a explicat el.

×
Subiecte în articol: sport