x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stoichiţă: "Trebuie să spălăm ruşinea eşecului din Giuleşti"

Stoichiţă: "Trebuie să spălăm ruşinea eşecului din Giuleşti"

21 Apr 2010   •   00:00

Antrenorul stelist Mihai Stoichiţă, a declarat, miercuri, că el şi jucătorii săi vor încerca "să spele ruşinea" provocată de înfrângerea suferită în meciul din etapa trecută, 1-5 cu Rapid.

"Steaua nu a murit. Poate multă lume vrea să audă că Steaua a murit, dar Steaua nu a murit. Mergem în continuare. Trebuie să reînviem acum, suntem creştini, şi cu asta basta. Au mai fost echipe mari care au pierdut meciuri la scoruri umilitoare şi nu au dispărut din harta fotbalistică a lumii. Nici Steaua nu va dispărea. Se va bate în continuare pentru onoarea ei şi pentru spălarea acestei ruşini care a fost", a spus Stoichiţă.

"Meciul cu Timişoara este un meci normal. Un meci pe care trebuie să-l câştigăm şi să ne vedem de treaba noastră. E singura noastră opţiune", a mai declarat Stoichiţă, care nu se teme că ar putea fi înlocuit de Victor Piţurcă: "Credeţi că n-am mai fost înlocuit până acum? Am mai fost înlocuit, Steaua nu o să rămână fără antrenor. Aşa cum am venit eu în locul lui Bergodi, aşa o să vină Piţurcă în locul meu, care e problema?".

×
Subiecte în articol: redactie