x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Surpriza de la Monaco

Surpriza de la Monaco

24 Mai 2004   •   00:00

Michael Schumacher a abandonat la Monaco, permitandu-i italianului Jarno Trulli sa castige prima cursa dintr-o cariera de sapte ani

CATALIN FAINISI

Cine a spus ca Formula 1 nu mai produce emotii? Faptul ca Michael Schumacher a castigat primele 5 curse ale sezonului i-a determinat pe multi sa inchida televizoarele la ora la care se disputa un Mare Premiu. Iata ca a venit cursa de la Monte Carlo, care a rasturnat toate calculele sextuplului campion mondial. Dupa ce a obtinut primul pole-position din cariera sambata, Jarno Trulli a reusit sa castige ieri si prima cursa in cei sapte ani de cand concureaza in „Marele Circ", fiind urmat pe podium de Jenson Button (BAR Honda) si Rubens Barrichello (Ferrari), care a salvat onoarea „calutului cabrat". Italianul a profitat de abandonurile spectaculoase ale lui Michael Schumacher si Fernando Alonso si s-a impus pe cel mai spectaculos circuit din Formula 1.

SPECTACULOS. Primul care a deschis seria abandonurilor la Monte Carlo a fost Giancarlo Fisichella, care a iesit spectaculos in decor, rasturnandu-se cu Sauber-ul sau chiar la cateva tururi de la start. Tot in mod spectaculos a renuntat si Fernando Alonso, care si-a avariat grav masina la iesirea din tunel. Aceeasi soarta a avut-o si „Dictatorul" Schumacher, care a fost lovit din spate, in tunel, de catre Juan Pablo Montoya, castigatorul cursei din Principat de anul trecut. Explicatie foto:

LIDER. Jarno Trulli a fost in fruntea plutonului pe toata durata cursei, care a fost terminata de doar noua piloti .

×
Subiecte în articol: sport