x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Taban: "Dinu Gheorghe şi Şumudică vor fi prezentaţi oficial vineri"

Taban: "Dinu Gheorghe şi Şumudică vor fi prezentaţi oficial vineri"

10 Iun 2010   •   00:00

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Ion Taban, a anunţat că Dinu Gheorghe şi Marius Şumudică vor fi prezentaţi oficial în funcţiile de preşedinte, respectiv de antrenor principal, în cadrul unei conferinţe de presă ce va avea loc vineri.

Totuşi, Taban a lăsat să se înţeleagă că cei doi nu au semnat contractele cu FC Rapid, existând posibilitatea ca  tratativele să eşueze. "Nu pot să spun dacă s-au semnat contractele. O să anunţăm mâine totul. Mâine e conferinţă de presă şi îi prezentăm pe domnii Dinu Gheorghe şi Marius Şumudică. Sper, sper să îi prezentăm oficial. Discutăm mâine detaliile", a afirmat Taban.

Oficialul rapidist a mai declarat pentru agenţia Mediafax că aşteaptă decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în cazul depunctării dictate de Comisia de Disciplină a LPF în urma folosirii jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan în partida cu FC Timişoara din returul sezonului recent încheiat. "Nu am mai primit nici o hârtie de la TAS. Aşteptăm decizia până pe 15 iunie. Până atunci TAS trebuie să spună dacă rămâne sau nu decizia cu depunctarea", a precizat Taban.

×
Subiecte în articol: sport rapid dinu gheorghe marius sumudica