x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Taher merge cu Rada

Taher merge cu Rada

de Marius Mihalcea    |    26 Mar 2008   •   00:00
Taher merge cu Rada

În lipsa altor variante, noul acţionar majoritar al grupării de lângă Podul Grant l-a însărcinat să se ocupe de pregătirea echipei pe fostul secund al lui Rednic.

RAPID - Nae Manea se teme pentru postul său


În lipsa altor variante, noul acţionar majoritar al grupării de lângă Podul Grant l-a însărcinat să se ocupe de pregătirea echipei pe fostul secund al lui Rednic.

Fathi Taher s-a oprit la Marian Rada după ce preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a refuzat categoric să-l elibereze din funcţie pe Ioan Ovidiu Sabău, care reprezenta prima opţiune a omul de afaceri iordanian pentru postul de antrenor principal al Rapidului.

 

UEFA. Rada nu a fost luat prin surprindere de decizia noii conduceri. “Nu constituie nimic deosebit pentru mine această numire. Eu voi continua să-mi fac treaba ca şi până acum şi sper ca echipa să aibă şi rezultate, care ne-au cam lipsit până acum”, a spus noul principal al “vişiniilor”. Fostul secund al lui Rednic şi-a fixat singur obiectivul pentru cele nouă etape rămase de disputat până la finalul stagiunii: “Rapidul nu trebuie să lipsească din cupele europene, pentru că a acumulat o bună experienţă internaţională, nu spun mare, şi ar fi păcat să nu continue, măcar în Cupa UEFA”. Rada este convins că va avea o relaţie foarte bună cu jucătorii. “Eu cred că vor fi bucuroşi că voi fi alături de ei, cum de fapt am fost şi până acum.”

 

PE LOC. Altfel, Alexandru Bunea, care, după preluarea de către Taher a pachetului majoritar de acţiuni a SC FC Rapid SA, a fost instalat în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie, a spus: “Aproape sigur schimbările de la nivelul băncii tehnice şi cele privind componenţa CA vor fi singurele până la vară. După aceea rămâne de văzut ce se va întâmpla”. Directorul tehnic Nae Manea se aşteaptă la orice. “Eu am un contract cu Rapid şi nu renunţ, fiindcă sunt legat de clubul ăsta mai mult ca oricine. Nu voi demisiona decât dacă noua conducere îmi va cere să plec. Atât”, a afirmat Manea.

 

Optimist

Noul vicepreşedinte al CA al Rapidului, Alexandru Bunea, a vorbit şi despre şedinţa de azi a Comisiei de Disciplină a FRF, când se va da verdictul în cazul meciului Rapid – Steaua, întrerupt de centralul Alexandru Deaconu în minutul 73, la scorul de 1-0, după ce acesta a fost lovit în cap cu o brichetă aruncată din tribune: “Sper ca partida să se reia din minutul în care a fost oprită, dar şi dacă s-ar rejuca din minutul unu, de la scorul de 0-0, tot ar fi mai bine decât dacă ni s-ar da meci pierdut cu 3-0”. Se pare că verdictul comisiei va fi anunţat abia joi. Taher a ţinut să-i liniştească pe faii rapidişti, care nu privesc cu ochi buni prietenia sa cu patronul Stelei, Gigi Becali, şi cu preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea: “Prietenia e prietenie, dar brânza e pe bani. Badea şi Gigi ar trebui să se gândească mai serios la Rapid, fiindcă au un concurent mai tare ca înainte”.

 

Nu-l plânge

Plecarea lui George Copos de la cârma Rapidului l-a lăsat rece pe preşedintele FRF, Mircea Sandu. “Domnul Copos nu o să fie regretat. Un om este regretat când moare, nu când este în continuare pe pământ. În plus, am înţeles că el este în continuare acţionar acolo. Despre vânzarea Rapidului nu am nici o părere, nu ştiu dacă va fi mai bine sau mai rău fără Copos, e treaba lor”, a spus Sandu.

 

×
Subiecte în articol: sport