x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Taifun în Ştefan cel Mare

Taifun în Ştefan cel Mare

de Marius Mihalcea    |    08 Mar 2010   •   00:00
 Taifun în Ştefan cel Mare
Sursa foto: Alex Nicodim/Intact Images/Gazeta Sporturilor

Semieşecul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu ultima clasată a deteriorat instantaneu atmosfera în tabăra "roş-albilor". Acuzele şi ironiile au curs în toate direcţiile, cei mai blamaţi fiind senegalezul N'Doye şi Adrian Cristea.

Nemţenii se ţin de prostii. La două săptămâni după ce au tulburat liniştea în Ghencea, învingând Steaua la ea acasă, 3-1, moldovenii, în­că­puţi între timp pe mâna sârbului Zoran Filipovici, visul rău al Craiovei-maxima, au făcut acelaşi lucru şi în Ştefan cel Mare. Diferenţa este că la Dinamo s-a tras în plin.

"Mă deranjează tratarea la mişto a unor faze. Din cauza superficialităţii s-a ajuns la acest rezultat, care este o ruşine pentru Dinamo. Adrian Cristea a avut acele faze, nu se poate să nu se concentreze şi să marcheze din acele poziţii", a declarat tehnicianul "câinilor", Cornel Ţălnar. Marius Niculae a avut şi el ceva de împărţit cu cineva. "Eu nu vorbesc, să vorbească omu' negru", a spus atacantul, cu trimitere la N'Doye, care, prin desele sale escapade nocturne în cluburile bucureştene, i-a determinat pe şefii clubului să-i ţină pe jucători în cantonament mai multe zile.

Nici Florin Bratu nu l-a menajat pe senegalez: "N'Doye trebuie să se gândească şi la echipă. Nu e bine ce face şi nu e normal să stăm cu toţii în cantonament, fiindcă unii dintre noi au familii". "Marius Niculae este căpitanul meu pe teren, dar nu este şi căpitanul vieţii mele. În particular, e treaba mea ce fac", a replicat jucătorul african.

Admi-nis­tratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, a ironizat jocul echipei: "La golul Ceahlăului, Pulhac se gândea cu cine să meargă noaptea la Bamboo. Iar Claudiu Niculescu este un jucător de perspectivă, însă în birouri. Dacă nu mai poţi, te re­tragi! Ce să mai vorbesc de comicăriile «Prinţului» Cristea din repriza a doua!".


ŞEFII, LUAŢI ŞI EI LA ROST

Victor Becali consideră că oficialii lui Dinamo au greşit campania de transfe­ruri din această iarnă, când s-a renunţat la mai mulţi jucători de perspectivă.
"Nu mi-a plăcut rezultatul, dar mi-a plă­cut Ceahlăul. Nemţenii au avut curaj. Unii jucători nu merită să joace la Dinamo, dar sunt totuşi aici, în vreme ce Liviu Ganea a rămas să dea goluri la Astra, iar Georgian Păun a fost trimis să marcheze pentru Poli Iaşi", a spus impresarul.


DINAMOVIŞTII, CA LA PRIVEGHI

După meciul cu Ceahlăul, jucătorii dinamovişti au rămas în cantonament, la Hotelul Phoenicia, proprietatea preşedintelui Consiliului de Administraţie al grupării din Ştefan cel Mare, Nicolae Badea. Potrivit gsp.ro, "câinii" au luat cina la restaurantul libanez al stabilimentului şi au băut câte un pahar cu vin, totul însă într-o linişte profundă, jucătorii fiind supăraţi atât de rezultatul meciului cu nemţenii, cât mai cu seamă pentru faptul că nu au putut ajunge la casele lor. Sejurul dinamoviştilor la Phoenicia s-a încheiat ieri dimineaţă şi a fost urmat de o şedinţă de recuperare, abia după aceea aceştia primind liber până azi.


"Egalul cu Ceahlăul putea fi acceptat dacă venea după o evoluţie bună. Dar echipa a jucat slab, jucătorii au avut o mentalitate de amatori. Dezamăgirea este mare, pentru că prestaţiile lor pu­blice sunt în discrepanţă cu cele de pe teren"
Nicolae Badea - preşedinte CA Dinamo

×
Subiecte în articol: sport