x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ţălnar: "Am doar 11 jucători în lot, completăm de la echipa a doua"

Ţălnar: "Am doar 11 jucători în lot, completăm de la echipa a doua"

21 Apr 2010   •   00:00

Antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, este îngrijorat înaintea partidei cu Poli Iaşi de vineri, dar speră ca jucătorii rămaşi în lot după scandalul de la Cluj să-şi îndeplinească obiectivul de a califica echipa într-o cupă europeană.

"Ne aşteaptă un joc foarte greu cu o echipă care îşi apără ultima şansă de a rămâne în prima divizie. Avem efectivul diminuat, Cristea şi Rus s-au accidentat şi ei la Bistriţa. Nu ştiu cu ce echipă vom începe, suntem într-o situaţie destul de grea. Vom vedea dacă-l folosesc pe N'Doye, depinde cum se recuperează ceilalţi", a declarat Ţălnar într-o conferinţă de presă.

"Sunt îngrijorat, oricine ar fi în locul meu. Cînd îţi dispar 12 sau 13 jucători din 24 e normal să fii îngrijorat. Vom încerca să o scoatem la capăt, să obţinem un rezultat favorabil cu Iaşiul. Sperăm să-i recuperăm pe Cristea şi Rus. De la 11 jucători cât avem acum în lot, până la 18 completăm cu fotbalişti de la echipa a doua", a mai spus tehnicianul dinamovist.

Ţălnar este îngrijorat şi de numărul mare de jucători care ar putea fi suspendaţi dacă sunt avertizaţi în partida cu Poli Iaşi. "Avem 7 jucători care la un galben stau. Dacă iau doi-trei galben, cu Rapid n-o să mai aibă cine să joace. Absolut toată lumea, conducerea administrativă, tehnică, jucători, trebuie să ne unim, mai sunt şase etape, trebuie să luptăm împreună. Eu cred în băieţi, în cei care sunt lângă mine, că vom scoate corabia la mal", a încheiat antrenorul "câinilor".

×
Subiecte în articol: redactie