x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tamaş a semnat cu West Bromwich Albion

Tamaş a semnat cu West Bromwich Albion

de Marius Mihalcea    |    22 Dec 2009   •   00:00

Fundaşul central al lui AJ Auxerre, care în ultimul an a evoluat la gruparea din Ştefan cel Mare sub formă de împrumut, a fost cedat până la vară grupării din liga a doua engleză.



Trecerea lui Gabriel Tamaş la West Bromwich Albion, echipă situată pe locul doi în Championship după 22 de etape şi implicată în lupta pentru promovare în Premier League, a fost confirmată ieri de impresarul jucătorului. "Tamaş a fost împrumutat până la vară lui West Bromwich Albion, grupare care va avea prima opţiune de cumpărare în vară. A plecat deja în Anglia să facă vizita medicală şi să semneze contractul", a declarat ieri Victor Becali.

Împrumutul lui Tamaş la WBA îi va aduce lui Dinamo în jur de 400.000 euro, bani din care, cel mai probabil, se va achita o parte din restanţele financiare către jucători. Un alt jucător al "câinilor" despre care s-a spus că va părăsi echipa în această iarnă, mijlocaşul Ianis Zicu, va continua, aproape sigur, în Ştefan cel Mare. "Nu se pune problema ca Ianis să fie pus pe lista de transferuri, chiar dacă a greşit cu acel memoriu, lucru pe care l-a şi recunoscut de altfel. Unde să plece Zicu, are vreo echipă care doreşte să-l achiziţioneze?", a adăugat Victor Becali.

Pentru a depăşi impasul financiar în care se găseşte clubul, şefii lui Dinamo vor trebui să mai vândă în această iarnă cel puţin alţi doi jucători dintre Adrian Cristea, Torje, Pulhac, Molinero şi Dolha.

×
Subiecte în articol: sport