x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Te rasucisi, Dinele?

Te rasucisi, Dinele?

14 Iun 2004   •   00:00

Dinel Staicu instiintase sambata Consiliul Local si Judetean Dolj ca doneaza clubul in schimbul unui euro. Duminica, acesta s-a rasucit, spunand ca nu renunta definitiv.

VICENTIU NEAGOE, MARIO MORCOV

Dinel Staicu a trimis, sambata, o scrisoare noului Consiliu Local, prin care anunta ca va renunta la echipa de fotbal in aceasta vara.

RENUNTARE. Bossul gruparii oltene solicitase membrilor Consiliului Local o intalnire, in cursul acestei saptamanii, in vederea stabilirii situatiei echipei. Staicu dorea ca cel putin 51% dintre actiunile gruparii sa fie preluate de Consiliul Local. El mai instiintase forul local ca renunta si la jucatorii si antrenorii pe care autoritatile locale doresc sa-i pastreze, acestia putand ulterior sa-si renegocieze contractele.

CIRCAR. Nu au trecut nici 24 de ore de la instiintarea oficiala si Staicu s-a razgandit. El a anuntat ca doreste sa pastreze doar 20% din actiunile clubului, restul de 80% urmand a fi impartite astfel: 30% Consiliul Local Dolj, 30% Consiliul Judetean Dolj, 10% presedintele Pavel Badea si 10% antrenorul Rednic.

Mircea Rednic e debusolat

Cel mai afectat de aceasta degringolada este antrenorul Mircea Rednic, aflat in aceste zile in Belgia: "Nici eu nu mai stiu ce sa cred. Voi veni in tara miercuri sau joi si o sa am o discutie cu staff-ul Craiovei. Vreau sa aduc cativa jucatori de perspectiva la echipa, dar acum nu mai pot sa le promit nimic acestora, atat timp cat situatia este instabila. Sper ca totul sa se clarifice in curand".

Viceprimarul Solomon, contrariat

Actualul viceprimar al Craiovei si candidat la primaria municipiului, Aurica Solomon spune ca deocamdata nu-l intereseaza decat campania electorala, el intrand in turul doi de scrutin. "Nu ma intereseaza Stiinta in momentul de fata. Daca voi iesi primar o sa iau taurul de coarne. Pana atunci ma concentrez asupra politicii, dar voi gasi solutii pentru echipa daca voi fi ales", a declarat Solomon.
×
Subiecte în articol: sport