x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport TENIS - BCR Open Romania: Cea mai puternica editie

TENIS - BCR Open Romania: Cea mai puternica editie

de Sorin Anghel    |    07 Sep 2005   •   00:00
TENIS  -  BCR Open Romania: Cea mai puternica editie

Organizatorii BCR Open Romania, care se va desfasura intre 12 si 18 septembrie, pronosticheaza ca editia din acest an va fi cea mai reusita din istoria de 10 ani a turneului. "Vom beneficia de participarea finalistului de la Rolland Garros, argentinianul Mariano Puerta", a declarat Bogdan Enoiu (foto, langa Tiriac), unul dintre organizatori.

PATRIOT. Seful de la McCann recunoaste totusi ca si-ar dori ca editia din acest an sa fie castigata de un roman. "Avem patru tenismeni pe panoul principal si sper sa ne adjudecam trofeul. Romanii vor juca dupa ora 17:00, pentru a avea parte de o audienta mai mare in cazul transmisiilor tv si de tribune pline. Incercam prin aceasta miscare sa-i incurajam pe sportivii nostri", a marturisit Enoiu.

LAUDE. Desi nu prea pare interesat de BCR Open Romania, Ion Tiriac a fost elogiat de catre vicepresedintele FRT, Dumitru Haradau. "Ion Tiriac si-a facut datoria atunci cand a adus acest turneu in Romania si ne-a spus ce trebuie sa facem pentru a revigora acest sport la noi in tara. Tot ce inseamna tenis in clipa de fata la noi i se datoreaza lui Tiriac. Editia din acest an va fi cea mai puternica din istoria turneului si suntem pregatiti sa facem din BCR Open Romania o sarbatoare", a spus Haradau.

LA ANTENA
Turneul BCR Open Romania va fi transmis de posturile de televiziune Antena 1 si Antena 3, cu ajutorul a opt camere. Bogdan Enoiu a anuntat ca biletele s-au pus deja in vanzare, romanii aratandu-se destul de interesati de partidele care vor avea loc la Arenele BNR. "Anul trecut intrarea a fost libera in primele zile, dar acum am decis ca toti cei care vor sa urmareasca turneul trebuie sa plateasca. Biletele puse in vanzare sunt valabile si la meciurile demonstrative", a spus Enoiu. Pretul biletelor oscileaza intre 50.000 de lei si 150.000 de lei.

×
Subiecte în articol: sport romania open romania