x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tensiuni înainte de derby - Fotbaliştii se bat, patronul primeşte amenzi

Tensiuni înainte de derby - Fotbaliştii se bat, patronul primeşte amenzi

de Mircea Opris    |    23 Oct 2008   •   00:00

Mai mulţi jucători ai echipei FC Politehnica Timişoara s-au luat la bătaie pe parcursul antrenamentului de acum două zile.



Incidentul a fost recunoscut cu greu de autori, presa şi fotografii nefiind prezenţi la acest antrenament, declarat drept "antrenament închis". Luptele au avut loc chiar pe terenul de antrenament, sub ochii antrenorilor şi ai staff-ului tehnic. Fotbaliştii s-au luat la bătaie la un simplu antrenament. Milhazeş a intrat dur la Stancu, iar Alexa i-a reproşat acestuia atitudinea portughezului. În replică, Eder Bonfim a sărit în apărarea lusitanului, lovindu-l pe Alexa. De aici până la bătaie nu a durat decât câteva secunde. Mai mulţi jucători şi-au împărţit pumni, palme şi picioare, iar cei mai şifonaţi au ieşit portughezii. Conflictul a fost aplanat cu greu de antrenori şi de jucătorii care nu au participat la bătaia propriu-zisă. "Din punctul meu de vedere, nu s-a întâmplat nimic grav. Nu am de ce să iau decizii împotriva jucătorilor", a declarat după incident antrenorul Duşan Uhrin.

Iancu, amendat cu 300.000 de lei
Finanţatorul clubului FC Timişoara, Marian Iancu, a fost sancţionat de Federaţia Română de Fotbal. Motivul îl reprezintă atacurile şi reproşurile pe care Iancu i le-a adus preşedintelui FRF prin intermediul presei. Pentru că l-a făcut pe Mircea Sandu în fel şi chip, Comisia de Disciplină a FRF a decis că Marian Iancu va trebui să stea opt luni "pe bară" şi să plătească 300.000 de lei penalitate sportivă. Membrii comisiei au motivat că sancţiunile impuse patronului FC Timişoara sunt urmarea declaraţiilor calomnioase din mass-media la adresa lui Mircea Sandu. De-a lungul timpului, Marian Iancu a mai fost sancţionat de Comisia FRF, astfel că a adunat penalizari de 500.000 de lei şi peste 20 de luni de suspendări.

×
Subiecte în articol: sport