x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tentativă de blat

Tentativă de blat

de Marius Mihalcea    |    20 Noi 2009   •   00:00
Tentativă de blat
Sursa foto: Mircea Roşca/Mediafax

Finanţatorul Universităţii Craiova susţine că CFR Cluj a făcut o serie de aranjamente în anul când a cucerit titlul şi a dat ca exemplu tentativa de mituire, eşuată însă, a antrenorului de acum al Ştiinţei, Eugen Neagoe.



Declaraţie-şoc a lui Adrian Mititelu la finalul partidei pierdute miercuri seară de Universitatea Craiova, scor 0-1, pe teren propriu, în faţa formaţiei CFR Cluj, în "sferturile" Cupei României. "Neagoe mi-a povestit că în sezonul 2007-2008 au venit cei de la CFR Cluj şi i-au oferit 50.000 de euro ca să piardă meciul. A câştigat însă Pandurii cu 2-1", a spus finanţatorul Craiovei.

Meciul la care a făcut referire acesta este CFR Cluj - Pandurii Târgu Jiu, scor 1-2, care a avut loc la 6 aprilie 2008, în runda a 27-a a campionatului, la finalul căruia ardelenii au cucerit primul titlu din istorie, pe banca tehnică a gorjenilor fiind atunci Eugen Neagoe, actualul antrenor al Ştiinţei. "Se vede că cei de la Cluj au legături la DNA, altfel nu văd de ce nu s-ar fi luat măsuri. Pe Gigi Becali l-au luat cei de la DNA cu «valiza», dar cei de la Cluj n-au păţit nimic. CFR a luat titlul în 2008 cu 17 blaturi", a mai adăugat Mititelu. "Dacă Mititelu va aduce dovezi clare în acest sens, FRF va lua măsuri. Până atunci, vorbele sale nu valorează nimic", a declarat directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu.     

"CFR e club mafiot"
În ceea ce priveşte meciul cu CFR din "sferturile" Cupei României, pierdut de Universitatea Craiova cu 1-0, Adrian Mititelu a spus: "Cineva din Federaţie m-a sunat şi mi-a zis să am grijă la asistenţi, că e groasă. L-au pus pe Tudor la centru de ochii lumii, pentru că la tuşe au fost nişte marionete. CFR-ul s-a obişnuit să câştige meciurile cu arbitrii. Cum se întâmplă că CFR-ul e mereu favorizată? E un club mafiot, are spate politic, asta e! Este vizibilă influenţa pe care o are Paskany în fotbalul românesc, plus că e susţinut politic, face şmecherii cu Emil Boc. CFR e o echipă hidoasă, un fel de Victoria Bucureşti din trecut".

×
Subiecte în articol: sport