x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Toate tunurile pe McBreen

Toate tunurile pe McBreen

14 Mai 2004   •   00:00

Mircea Rednic a decis excluderea din lotul craiovean a australianului Daniel McBreen, dupa partida de miercuri de la Piatra-Neamt.

mario morcov

Acesta a ratat oportunitatea de a mari avantajul Universitatii la doua goluri, iar in faza imediat urmatoare, Ceahlaul a egalat scorul.

ALUNGAT. „Nu se poate sa-ti bati joc in asemenea hal de munca colegilor. A avut nenumarate sanse sa ma convinga ca e jucator de valoare. Rabdarea mea a ajuns la capat. S-au adunat mai multe lucruri care nu sunt in regula cu el. Aici este vorba si de lipsa de valoare", a rabufnit „Puriul". Colegii de echipa au sarit, la randul lor, pe McBreen, solicitand o amenda usturatoare, iar capitanul oltenilor, Corneliu Papura, a spus: „Este atacant. Cate goluri a inscris intr-un an si jumatate?".

NEDEMN. Patronul oltenilor, Dinel Staicu, a fost de acord cu decizia antrenorului: „O respect, asa cum am facut si in cazul lui Randjelovic. McBreen nu este oricum jucatorul meu, ci al fostului presedinte Adrian Mititelu. Am spus ca este al meu pentru a nu face nimeni diferente cu el si pentru a nu se crea polemici in cazul in care nu juca. McBreen a avut multe ocazii sa demonstreze ca merita sa imbrace tricoul Universitatii, dar am pierdut pe mana lui o gramada de puncte".

„Cangur" de plus

McBreen a evoluat la Craiova in 33 de meciuri si a inscris 3 goluri. Anul trecut a marcat in ultima etapa cu Dinamo, a mai mai inscris cu FC Oradea, in turul campinatului, si cu Dinamo, in urma cu 3 etape. El are contract pana in 2005, incasand 45.000 de dolari pe sezon. McBreen mai parasise in doua randuri gruparea olteana, nereusind insa sa prinda un contract avantajos.

×
Subiecte în articol: sport mcbreen