x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Totul pentru Marian Cozma

Totul pentru Marian Cozma

de Mihai Igirosanu    |    28 Mar 2010   •   00:00
Totul pentru Marian Cozma
Sursa foto: Ciprian Sterian/Mediafax

La Buzău, în prima manşă aoptimilor Ligii Campionilor, într-o seară dominată de memoria celui care a fost Marian Cozma, campioana României, HCM Constanţa, s-a înclinat, logic, în faţa campioanei Ungariei, MKB Veszprem, ultima echipă a lui "Păsărilă".



Constănţenii antrenaţi de Zoran Terzici s-au ţinut aproape de favorita de la Veszprem până spre finalul întâlnirii, însă niciodată nu a dat senzaţia că poate răsturna calculul hârtiei. Maghiarii au condus mai tot timpul la unul sau două goluri, însă pe final s-au desprins la 27-23. Faza meciului a fost realizată de jucătorul HCM-ului, George Buricea, care a reuşit să apere o aruncare a extremei Gergo Ivancsics.

Laurenţiu Toma a fost din nou golgeterul constănţenilor, cu nouă goluri marcate. În aceste condiţii, returul de la Veszprem se anunţă o formalitate pentru echipa ungară.

"PĂSĂRILĂ", PE BUZELE TUTUROR
Sosiţi sâmbătă în România, jucătorii de la Veszprem au fost întâmpinaţi la aeroport de tatăl lui Marian Cozma, Petre. Maghiarii au fost ieri-dimineaţă la mormântul fostului lor coechipier, acolo unde au depus coroane de flori. Petre Cozma a dat lovitura de începere a meciului de ieri, iar numele fiului său, Marian Cozma, a fost scandat secunde în şir de cei 2.000 de spectatori, printre care şi 100 de suporteri ai campioanei Ungariei.

Sâmbătă, în manşa-tur a sferturilor de finală ale Cupei Cupelor, echipa masculină Steaua i-a învins, pe teren propriu, pe sârbii de la HC Kolubara, scor 31-26 (15-13).

Marcatorii steliştilor au fost Georgescu (11 goluri), Vujadinovici (5), Stavrositu (4), Cian (4), Stamate (4), Manea (1), Dinescu (1) şi Săulescu (1). Partida-retur va avea loc la data de 3 aprilie.

×
Subiecte în articol: redactie