x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova – Unirea Urziceni 0-0 / Fane Stoica, dat afară

"U" Craiova – Unirea Urziceni 0-0 / Fane Stoica, dat afară

de Vicentiu Neagoe    |    Mario Morcov    |    22 Apr 2007   •   00:00
"U" Craiova – Unirea Urziceni 0-0 / Fane Stoica, dat afară

Al 11-lea meci consecutiv fără victorie pentru Universitatea a aprins spiritele la Craiova. Văzut drept principalul vinovat pentru situaţia echipei, antrenorul ştefan Stoica a fost demis.

Craiova nu a reuşit nici în partida cu Unirea Urziceni să obţină prima victorie din retur, oltenii ajungând la un periculos minus 13 în clasamentul "adevărului". Rezultatul l-a nemulţumit pe patronul Adrian Mititelu, care a plâns în maşină timp de zece minute după meci. "Eu mi-am făcut datoria cu vârf şi îndesat. Mi-am dat şi sufletul pentru această echipă. şi liniştea...", a spus Mititelu, după care s-a urcat în maşină. A pornit motorul, dar nu a plecat, rămânând pe loc timp de aproximativ zece minute, timp în care a plâns fără încetare.

EXPLICAŢII. La conferinţa de presă, antrenorul ştefan Stoica a spus că îi pare rău pentru supărările provocate patronului. "Eu am spus din prima zi în care am venit că vreau să-l ajut şi pe Mititelu. Sperăm că în meciurile viitoare o să-l facem fericit. Sperăm să redresăm corabia", a spus Stoica, după care a încercat să explice prestaţia elevilor săi: "Este un blocaj psihologic. Cred că presiunea este prea mare pentru unii dintre jucători. Greutăţile te fac puternic, încercăm să-i ajutăm". Stoica nu va mai apuca însă să se revanşeze în faţa patronului. În urma unei întruniri de urgenţă a Consiliului Director, tehnicianul a fost demis ca urmare a rezultatelor slabe din ultima perioadă. Universitatea nu a obţinut nici o victorie în ultimele 11 partide, ultimul succes al oltenilor datând din 17 noiembrie 2006, 1-0 pe teren propriu cu Farul. De atunci, echipa antrenată de ştefan Stoica a obţinut şapte remize şi patru înfrângeri. Interimatul la conducerea tehnică va fi asigurat până la finalul sezonului de Florin Cioroianu, secondat de Daniel Mogoşanu. Cioroianu s-a ocupat până ieri de pregătirea formaţiei Primăvara Craiova, echipa de juniori a grupării oltene, iar Mogoşanu a fost secund şi în mandatul lui Stoica.

INCIDENTE. Galeria Universităţii a fost evacuată de pe Stadionul Ion Oblemenco la scurt timp după începerea meciului, după ce suporterii au scandat împotriva LPF şi a patronului Adrian Mititelu. După ce au fost scoşi de pe stadion, mai mulţi suporteri au spart geamurile câtorva maşini parcate în apropierea arenei, iar jandarmii au aplicat 36 de amenzi contravenţionale.

×
Subiecte în articol: sport stoica