x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Betie si scandal in cantonament

"U" Craiova - Betie si scandal in cantonament

15 Aug 2005   •   00:00
"U" Craiova - Betie si scandal in cantonament

La trei zile dupa "istoricul" 1-5 din amicalul de la Giurgiu, trei dintre jucatorii divizionarei B Universitatea Craiova, Gabriel Apetrei (foto centru), Emil Garla si George Ciobanu, au fost prinsi beti in cantonamentul de la Lunca Jiului chiar de catre antrenorul Ovidiu Stanga.

EXCLUDERE. Imediat, fostul international i-a anuntat ca sunt exclusi din lot si sunt liberi sa plece de la Universitatea. Atacantul Apetrei a parasit deja Bania. "Nu voi tolera niciodata actele de indisciplina, indiferent de numele celor implicati!", a declarat Stanga. Sambata, 30 de suporteri ai Craiovei au vrut sa-i pedepseasca pe cei trei, dar au fost indepartati din cantonament cu ajutorul jandarmilor.

RECIDIVISTI. In sezonul trecut, Apetrei a fost dat afara de la Jiul Petrosani din acelasi motiv, desi era unul dintre golgheterii echipei antrenate de Ionut Chirila. Transferati de la FC Caracal, Garla si Ciobanu nu sunt nici ei la prima abatere de acest gen.

VICTORIE LA PREZENTARE
Sambata seara, pe Stadionul "Ion Oblemenco", la prezentarea oficiala a lotului, Universitatea a invins cu 4-0 pe FCM Targoviste, prin golurile marcate de D. Orac (’4), Al. Piturca (’8), Saceanu (’27) si Ionescu (’30). "Sunt foarte multumit de prima repriza, insa nu si de cea de-a doua. A fost o copie a celei de la Giurgiu si este foarte grav. Mai sunt sapte zile pana la meciul cu Rapid II si speram sa punem totul la punct." La meci au asistat 1.500 de spectatori.

×
Subiecte în articol: sport