x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Cfr Cluj 1-3 - In ritm de samba

"U" Craiova - Cfr Cluj 1-3 - In ritm de samba

de Vlad Ionescu    |    13 Aug 2007   •   00:00
"U" Craiova  -  Cfr Cluj 1-3 - In ritm de samba

Clujenii au descins in Bănie hotărăţi să ia toate cele trei puncte, pentru a nu pierde contactul cu "granzii" din Capitală.

Clujenii au descins in Bănie hotărăţi să ia toate cele trei puncte, pentru a nu pierde contactul cu "granzii" din Capitală. Elevii lui Andone au trecut peste obişnuita perioadă de tatonare şi au lovit incă din minutul 3. A fost un moment de inspiraţie al lui Trică, fostul echipier al "Ştiinţei", care a prins un şut de senzaţie de la 25 de metri, mingea oprindu-se in vinclul porţii lui Bornescu. Meciul place, are ritm, iar ocaziile nu lipsesc de la cele două porţi. In minutul 31, Dorel Stoica aruncă tribunele in aer, inscriind golul egalizator din 6 metri, după o bălbăială a defensivei oaspeţilor.

DECISIV. Repriza secundă a inceput după acelaşi scenariu, tot cu oaspeţii in atac, clujenii preluănd conducerea prin Didi, care a trimis in plasă balonul respins de Bornescu, la un şut al lui Semedo. Şi tot portughezul a realizat "dubla" 9 minute mai tărziu, rezolvănd partida cu o splendidă lovitură de cap din plonjon. Victoria CFR-ului a umbrit sărbătoarea pregătită de olteni, care inaintea partidei au inaugurat noua tribună oficială a Stadionului "Ion Oblemenco", intreaga investiţie ridicăndu-se la un milion de euro. "Ii aşteptăm pe tricolori la meciul cu Olanda", a aruncat mănuşa finanţatorul Adrian Mititelu, alături de care s-au aflat Mircea Sandu, Dumitru Dragomir şi foşti componenţi ai "Craiovei Maxima", intre care Lung, Cărţu, Beldeanu şi Geolgău.

×
Subiecte în articol: sport