x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Oltenii au efectuat vizita medicală

"U" Craiova - Oltenii au efectuat vizita medicală

de Mario Morcov    |    14 Iun 2008   •   00:00
"U" Craiova - Oltenii au efectuat vizita medicală

Lotul Universităţii a efectuat ieri-dimineaţă vizita medicală, de astăzi alb-albaştrii urmînd a intra în pîine în perspectiva pregătirii noului campionat.



Fără probleme de sănătate

Lotul Universităţii a efectuat ieri-dimineaţă vizita medicală, de astăzi alb-albaştrii urmînd a intra în pîine în perspectiva pregătirii noului campionat.

Ieri-dimineaţă, cu noaptea în cap, 24 de jucători ai Universităţii au răspuns prezent la vizita medicală, la Policlinica Sportivă din Craiova. Singurul absent dintre cei nominalizaţi în lot a fost leonezul Julius Wobay, care astăzi va juca împotriva Africii de Sud în calificările pentru Cupa Africii pe Naţiuni.

Ora prea matinală a constituit principalul motiv de nemulţumire printre jucători, dar buna dispoziţie nu a lipsit, glumele şi poveştile din vacanţă fiind principalele "ingrediente". Practic, vizita medicală a fost primul prilej pentru alb-albaştri să se revadă după vacanţa de vară, de astăzi urmînd să înceapă şi munca. Au fost prezenţi: Bornescu, Bănică, Lung, Dănănae, Stoica, Mitchell, Rose, Dilevski, Baird, Florin Costea, Mihai Costea, Prepeliţă, Gogoşoiu, Popescu, Firţulescu, Gîngioveanu, Barbu, Ologu, Bărboianu, Găman, Stoianof, Dina, Buşu şi Crăciun.

PROGRES. La final, mijlocaşul Andrei Prepeliţă a afirmat că el şi coechipierii săi vor încerca să demonstreze pe teren că sînt o echipă bună. Acesta consideră că este imposibil ca Universitatea să repete evoluţiile foarte modeste şi turul sezonului trecut. "Nu mai facem promisiuni ca anul trecut, pentru că am vorbit mult, dar în tur toţi ne-au luat peste picior. Nu mai avem cum să repetăm acele evoluţii. Să ai şapte înfrîngeri, nici măcar un egal, e imposibil. Acum şi dacă ne trezim la cinci dimineaţa şi tot facem un egal cu cineva", a spus Prepeliţă. Astăzi, de la ora 17:00, la cantonamentul de la Lunca Jiului, va avea loc primul antrenament condus de Nicolo Napoli.

MODERAT
"Sînt convins că în ediţia viitoare de campionat vom avea evoluţii mult mai bune, dar vom încerca să vorbim mai mult pe teren. Nu vrem să mai facem greşeala de anul trecut, cînd s-a întîmplat ce s-a întîmplat. Vrem să avem cît mai multe victorii şi să ne clasăm cît mai sus, dar vom vorbi mai mult pe teren de acum înainte"
Dorel Stoica, fundaş "U" Craiova

Golgheter

Atacantul Florin Costea speră să repete şi în campionatul viitor evoluţiile bune din ediţia trecută: "Sînt conştient că după evoluţiile din campionatul trecut se aşteaptă multe de la mine şi e normal acest lucru. Sper să realizez cel puţin ce am făcut în sezonul trecut. Nu îmi propun să ies golgheter, dar vreau să dau cît mai multe goluri. Sper să ne clasăm cît mai sus în clasament. Noi ne dorim să fim pe primul loc, dar vom vedea ce va fi. Cred că echipa este mai tare decît în sezonul trecut".

Refacere

Imediat cum a ajuns la policlinică, atacantul australian Michael Baird i-a prezentat doctorului Claudiu Stamatescu fotografii din timpul operaţiei suferite la genunchi şi un program de recuperare recomandat de medicul australian care l-a operat. "Îmi mai trebuie o săptămînă-două, timp în care voi avea un program special, după care reintru în programul de pregătire. Nu mă mai doare nimic acum, sînt doar puţin umflaţi genunchii. Sper să revin la forma din sezonul trecut cît mai repede", a spus Baird.

×
Subiecte în articol: sport trecut