x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ucraina / Mircea Lucescu, primul străin care primeşte titlul de "Antrenor emerit"

Ucraina / Mircea Lucescu, primul străin care primeşte titlul de "Antrenor emerit"

de Ovidiu Ciutescu    |    22 Iul 2009   •   00:00
Ucraina / Mircea Lucescu, primul străin care primeşte titlul de "Antrenor emerit"

Mircea Lucescu a devenit primul străin recompensat cu titlul de "Antrenor emerit" în Ucraina, anunţă site-ul oficial al Şahtior Doneţk. Distincţia vine după ce românul a reuşit să câştige Cupa UEFA cu gruparea ucraineană.



Lucescu a primit distincţia chiar pe patul de spital.  Aflat în prezent în convalescenţă după o intervenţie chirurgicală la inimă, Lucescu a fost vizitat la spital de ministrul ucrainean al Tineretului şi Sportului, Iuri Pavlenko. Cu această ocaziePavlenko i-a înmânat diploma de "Antrenor emerit", în numele statului ucrainean. La eveniment au fost prezenţi reprezentaţii clubului Şahtior Doneţk, în frunte cu directorul general Serghei Palkin, precum şi soţia tehnicianului român, Neli Lucescu.

Demnitarul ucrainean i-a urat însănătoşire grabnică lui Mircea Lucescu, căruia i-a recomandat să aibă grijă de starea sa de sănătate şi să nu îşi asume riscuri inutile. Mircea Lucescu i-a mulţumit lui Iuri Pavlenko pentru titlul acordat, precizând că acum este în afara oricărui pericol şi doreşte să îşi reia activitatea cât mai rapid posibil.

×
Subiecte în articol: sport