x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport UEFA, amendă pentru Steaua şi suspendare pentru Mirel Rădoi

UEFA, amendă pentru Steaua şi suspendare pentru Mirel Rădoi

17 Aug 2015   •   16:14
UEFA, amendă pentru Steaua şi suspendare pentru Mirel Rădoi
Sursa foto: Mirel Rădoi / Foto: ziuanews.ro

Mirel Rădoi a fost suspendat de UEFA şi nu mai are dreptul să stea pe banca Stelei la meciurile din cupele europene până în momentul în care îşi va lua licenţa PRO. În plus, Steaua a primit o amendă de 50.000 de euro.

UEFA a luat decizia deoarece Mirel Rădoi a dat indicaţii la partidele disputate de Steaua în preliminariile Champions League. Rădoi a fost suspendat până în momentul în care îşi va lua licenţa PRO şi nu va mai avea voie să stea în spaţiul tehnic la partidele din Europa. De asemenea, Steaua a fost amendată cu suma de 50.000 de euro, scrie romaniatv.net.

"Comisia de Disciplină a UEFA a luat următoarea decizie:

Conform articolului 11 (1) din Regulamentul Disciplinar al UEFA, Mirel Matei Rădoi a fost suspendat şi nu mai poate exercita nicio funcţie în staff-ul echipei Steaua, în competiţiile europene, până nu va îndeplini criteriile prevăzute în articolul 36, în conformitate cu articolul 40.1.b) al Regulamentului de Licenţiere UEFA şi de Fair Play Financiar. În particular, el nu va mai avea voie să stea în zona tehnică în meciurile din competiţiile europene, până când criteriile prevăzute mai sus nu vor fi îndeplinite. Clubul român a fost amendat cu suma de 50.000 de euro", se arată pe site-ul oficial al UEFA.

Mirel Rădoi a fost trecut în acte la Steaua cu funcţia de "director sportiv", dar a dat indicaţii şi s-a comportat ca un antrenor principal, atât la partidele din competiţiile interne, cât şi în Europa.


×
Subiecte în articol: uefa amenda mirel rădoi steaua