x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport UEFA critică decizia francezilor de a încheia prematur sezonul: Nu ştiu dacă e bine

UEFA critică decizia francezilor de a încheia prematur sezonul: Nu ştiu dacă e bine

15 Mai 2020   •   11:07
UEFA critică decizia francezilor de a încheia prematur sezonul: Nu ştiu dacă e bine

Preşedintele UEFA a criticat decizia francezilor de a încheia sezonul și consideră că mai multe competiţii pot fi reluate. Aleksander Ceferin spune că va fi foarte dificil pentru PSG şi Olympique Lyon să joace direct în Liga Campionilor.

Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, susţine că decizia francezilor de a încheia prematur sezonul nu a fost foarte inspirată. Preşedintele forului european consideră că situaţia se va ameliora, iar competiţiile vor putea fi reluate.

„Cred că decizia a fost prematură. Consider că sezonul a fost anulat prea devreme. Acest lucru nu este bun pentru că lucrurile se pot ameliora şi se poate juca. Este decizia autorităţilor şi cluburile pot doar să o respecte”, a spus Aleksander Ceferin, potrivit BeIn Sport.

Ceferin spune că va fi foarte dificil pentru PSG şi Olympique Lyon să evolueze direct în meciurile din Liga Campionilor, fără să mai joace nicio partidă oficială înainte.

„Sunt două cluburi care evoluează în Liga Campionilor, iar acum ele nu vor juca până în august. Nu ştiu dacă este un lucru bun pentru aceste echipe să nu joace până atunci şi să revină cu meciuri grele şi importante ca acestea”, a mai spus președintele UEFA.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: uefa