x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Uitat de Juventus, Del Piero vrea să plece de pe Delle Alpi (Video)

Uitat de Juventus, Del Piero vrea să plece de pe Delle Alpi (Video)

de Ovidiu Ciutescu    |    16 Iun 2009   •   00:00
Uitat de Juventus, Del Piero vrea să plece de pe Delle Alpi (Video)

Alessandro Del Piero, căpitanul lui Juventus, vrea să-şi ia lumea în cap. Emblematicul jucător torinez de 34 de ani a început să se simtă uitat de patronii săi şi vrea să plece. În China, în SUA sau în Spania. Nici nu mai contează unde va evolua. Important este să nu mai rămână pe Delle Alpi!



Chiar dacă şi-a petrecut aproape toată cariera la Juventus şi chiar dacă mai are încă un an contract cu "Bătrâna doamnă", Alessandro Del Piero vrea o schimbare în viaţa sportivă. Căpitanul echipei torineze este supărat că nu mai reprezintă în ochii şefilor acelaşi interes ca până în urmă cu ceva timp. "Asta chiar dacă şi-a petrecut aici aproape întreaga carieră.  A acceptat de-a lungul anilor tot ceea ce i s-a impus la Juventus, de la postura de rezervă sub conducerea antrenorului Claudio Ranieri, până la scăderile succesive de salariu începând din 2003, iar acum se simte trădat şi uitat" arată Gazzeta dello Sport". Aflat sub contract cu Juventus din 1993, Del Piero a evoluat de 432 de ori sub tricoul clubului piemontez, marcând 188 de goluri!

De asemenea, este jucătorul cu cele mai multe prezenţe în tricoul lui Juventus în istoria clubului, devansându-l pe legendarul Gaetano Scirea care a jucat pentru echipa torineză între anii 1974-1988.



×
Subiecte în articol: sport