x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ultimatumul lui Lucescu

Ultimatumul lui Lucescu

de Marius Mihalcea    |    06 Noi 2009   •   00:00
Ultimatumul lui Lucescu
Sursa foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Selecţionerul nu mai doreşte să aibă de-a face cu un nou caz Mutu, fapt pentru care le-a transmis "tricolorilor" că vor fi excluşi din lotul primei reprezentative dacă vor fi văzuţi în oraş după ora 1:00 noaptea.



Escapadele nocturne ale lui Adrian Mutu şi Adrian Cristea de dinaintea partidei cu Serbia, dar mai ales cea a "Briliantului" de după confruntarea de la Belgrad l-au determinat pe Răzvan Lucescu să-şi reconsidere poziţia în raport cu jucătorii pe care îi convoacă la acţiunile echipei naţionale. "Ora limită pentru jucătorii de la echipa naţională va fi 12:00 noaptea.

Am făcut un set de reguli, nu vreau să le numesc un regulament de ordine interioară, care să ne ajute să întărim relaţiile dintre jucători şi în acelaşi timp să transmitem o anumită educaţie, un anumit respect faţă de cei care suntem la naţională, faţă de public. Una dintre reguli este că, pe perioada convocării, jucătorii nu au voie să depăşească ora 12:00 noaptea, amenda fiind de 5.000 de euro, iar cine este văzut în oraş după ora 1:00 noaptea este eliminat din lot", a spus Lucescu jr la sport.ro. În ceea ce-l priveşte pe Mutu, selecţionerul a spus că atacantul Fiorentinei nu reprezintă, deocamdată, un caz pentru el: "În toată această perioadă, am plecat de la ideea că am de-a face cu jucători profesionişti, care îşi doresc să îmbrace tricoul echipei naţionale. Sunt un tip căruia îi place să comunice foarte mult şi căruia îi place să-l facă pe un jucător să înţeleagă că poate face mai mult. Mutu nu este un caz pentru mine. Erau nişte lucruri de bun-simţ. Când vin la echipa naţională nu-mi permit să am o astfel de atitudine. O echipă e înaintea individului, iar acesta trebuie să se supună regulilor grupului, să se sacrifice pentru echipă, numai aşa de poate face performanţă", a adăugat Lucescu.

×
Subiecte în articol: sport